Utilitzar fitxers de Google Drive sense connexió en un Chromebook

Podeu utilitzar alguns fitxers de Google Drive sense connexió, com ara Documents, Fulls de càlcul, Presentacions i altres tipus de fitxers.

Consells:

• Si feu que els fitxers estiguin disponibles sense connexió, la propera vegada que el Chromebook es connecti a Internet, els canvis se sincronitzaran amb Google Drive.
  • És possible que algunes aplicacions no funcionin sense connexió.
Fitxers no admesos

Alguns fitxers no estan disponibles sense connexió. Per exemple:

• Google Maps
  • Formularis de Google

Hi ha dues maneres d'utilitzar els fitxers de Google Drive sense connexió.

Mètode 1: feu que les carpetes i els fitxers estiguin disponibles sense connexió

Pas 1: activeu la configuració sense connexió

1. Aneu a Configuració de Google Drive.
  2. Desplaceu-vos fins a "Sense connexió" i marqueu la casella.
    • És possible que l'opció d'accés sense connexió tardi uns quants minuts a activar-se.
Consell: el Chromebook fa que alguns dels fitxers que heu obert fa poc estiguin disponibles sense connexió automàticament.

Pas 2: feu que determinats fitxers i carpetes estiguin disponibles sense connexió

Important: aquests passos també funcionen amb les unitats compartides.
  1. Obriu l'aplicació Fitxers .
  2. Seleccioneu Google Drive Drive.
  3. Seleccioneu el fitxer o la carpeta que vulgueu utilitzar sense connexió.
  4. A la part superior, activeu l'opció Disponible sense connexió
    • Per indicar que un fitxer o una carpeta estan disponibles sense connexió, es mostrarà una marca de verificació al costat.

Fer que certs fitxers i carpetes no estiguin disponibles sense connexió

Per fer que certs fitxers no estiguin disponibles sense connexió:

1. Obriu l'aplicació Fitxers .
  2. Seleccioneu Google Drive Drive.
  3. Seleccioneu el fitxer que ja no vulgueu que estigui disponible sense connexió.
  4. A la part superior, desactiveu l'opció Disponible sense connexió.

Mètode 2: configuració de La meva unitat amb un sol clic (només a Chromebook Plus)

Si teniu un Chromebook Plus, podeu fer que tots els fitxers que tingueu a La meva unitat estiguin disponibles sense connexió. Per activar la sincronització de fitxers:

1. Quan el Chromebook estigui en línia, aneu a Configuració .
  2. Seleccioneu Configuració avançada i, a continuació, Fitxers i, a continuació, Google Drive.
  3. Activeu l'opció Accedeix als teus fitxers de Google Drive sense connexió.

Un cop activada l'opció, els fitxers de La meva unitat es comencen a sincronitzar amb el Chromebook. Després de sincronitzar-se, es mostrarà una marca de verificació al costat del fitxer. A la configuració de Google Drive veureu el missatge "La sincronització de fitxers està activada".

Consell: si no veieu la marca de verificació al costat del fitxer, és possible que estigui esperant per sincronitzar-se o que no s'hagi sincronitzat correctament.

Fitxers fora de La meva unitat

Si voleu utilitzar sense connexió fitxers de Drive concrets que no estiguin emmagatzemats a La meva unitat:

1. Obriu l'aplicació Fitxers .
  2. Seleccioneu Google Drive Drive.
  3. Seleccioneu el fitxer que vulgueu utilitzar sense connexió.
  4. A la part superior, activeu l'opció Disponible sense connexió.
Desactivar la sincronització de fitxers

Per evitar que els fitxers nous estiguin disponibles sense connexió automàticament:

1. Al Chromebook, aneu a Configuració .
  2. Seleccioneu Configuració avançada i, a continuació, Fitxers i, a continuació, Google Drive.
  3. Desactiveu l'opció Accedeix als teus fitxers de Google Drive sense connexió.

Un cop desactivada, a la configuració de Google Drive veureu "La sincronització de fitxers està desactivada".

Consells:

• Els fitxers que ja estaven disponibles sense connexió ho continuaran estant.
  • Si queda poc espai d'emmagatzematge disponible al dispositiu, la funció es desactivarà automàticament.

Alliberar emmagatzematge que fan servir els fitxers sense connexió

1. Al Chromebook, aneu a Configuració .
  2. Seleccioneu Configuració avançada i, a continuació, Fitxers i, a continuació, Google Drive.
  3. Seleccioneu Allibera emmagatzematge.
    • És possible que alguns fitxers continuïn estant disponibles sense connexió.
  4. Si heu desconnectat Drive, heu de tornar-lo a connectar per alliberar espai d'emmagatzematge sense connexió.

Consell: si us queda poc emmagatzematge disponible al dispositiu, els fitxers sense connexió deixaran d'estar disponibles sense connexió.