Opret forbindelse til Bluetooth-enheder

Hvis din Chromebook fungerer sammen med Bluetooth, kan den forbindes til enheder som f.eks.:

• Tastaturer
  • Mus
  • Højttalere
  • Hovedtelefoner
  • Headset (kun lyd)

Vigtigt! Par kun din Chromebook med enheder, du har tillid til. Enheder forbliver parret med din Chromebook, selv når andre bruger din computer.

Trin 1: Tjek, om din Chromebook fungerer sammen med Bluetooth

1. Vælg batteriet nederst til højre.
  2. Hvis du kan se Bluetooth , fungerer din Chromebook sammen med Bluetooth.

Trin 2: Par en ny Bluetooth-enhed

1. Vælg batteriet nederst til højre.
  2. Under Bluetooth skal du vælge Bluetooth.
  3. Vælg Par ny enhed.
  4. Vælg den enhed, du vil forbinde, og følg vejledningen på skærmen.
  5. Du kan få tjekke, at din enhed er forbundet, ved at gentage trin 1 og 2 og tjekke under "Forbundet lige nu".

Tip! Din telefon kan ikke parres med din Chromebook via Bluetooth.

Brug Hurtig parring på din Chromebook

Når dit "Hurtig parring"-kompatible tilbehør sættes i parringstilstand, registrerer tilbehøret automatisk din Chromebook og parres med den. Hurtig parring knytter også dit Bluetooth-tilbehør til din Google-konto. Dette giver dig mulighed for nemt at skifte mellem enheder.

Sådan opretter du nemt forbindelse til og konfigurerer enheder i nærheden:

1. Vælg batteriet nederst til højre.
  2. Vælg Indstillinger og derefter Bluetooth.
  3. Aktivér "Søg efter nye enheder".

Sådan opretter du forbindelse til din enhed via kvikmenuen:

1. Vælg batteriet nederst til højre.
  2. Klik på for at aktivere Bluetooth.
    • Hvis enheden er ny for din Chromebook: Når din enhed med Hurtig parring er registreret, skal du klikke på Opret forbindelse.
    • Hvis enheden tidligere har haft forbindelse til din Chromebook: Der oprettes automatisk forbindelse til din enhed med Hurtig parring.

Tip! Du kan ikke se de enheder, der er gemt på din konto, via kvikmenuen. Du kan administrere disse enheder ved at gå til Indstillinger og derefter Bluetooth og derefter Enheder, der er gemt på din konto.

Hvis der ikke kan oprettes forbindelse, kan du prøve manuelt at oprette forbindelse til enheden via menuen med Bluetooth-indstillinger:

1. Gå til Indstillinger .
  2. Under "Bluetooth" skal du vælge Par ny enhed.
  3. Følg vejledningen på skærmen.

Administrer dine forbundne enheder

Juster indstillingerne på dine forbundne enheder med din Chromebook. Du kan også fjerne forbindelsen til enheder eller parre tidligere forbundne enheder via din konto.

I hovedindstillingerne:

1. Gå til Indstillinger .
  2. Vælg Bluetooth.
  3. Under "Tidligere forbundne enheder" skal du vælge Forbind til højre for hver enhed.

I kvikmenuen:

1. Vælg batteriet nederst til højre.
  2. Vælg Bluetooth under "Bluetooth".
    • Hvis du vil ændre indstillingerne for, fjerne parringen af eller omdøbe en parret enhed, skal du vælge enheden under "Forbundet lige nu".
    • Hvis du vil forbinde en tidligere parret lydenhed, skal du vælge Opret forbindelse under "Tidligere forbundne enheder".

Tip! Tidligere forbundne enheder, som ikke er lydenheder, f.eks. Bluetooth-tastaturer og -mus opretter automatisk forbindelse, når de tændes og er i nærheden af din Chromebook.

Deaktiver Bluetooth

1. Vælg batteriet nederst til højre.
  2. Vælg Bluetooth .
  3. Deaktiver Bluetooth.

Løs problemer med Bluetooth

Hvis du har problemer med Bluetooth-enheden på din Chromebook, kan du prøve følgende:

Hvis du stadig har problemer, kan du kontakte producenten af din Bluetooth-enhed eller producenten af din Chromebook.