Connectar-se a dispositius Bluetooth

Si el vostre Chromebook funciona amb Bluetooth, es pot connectar a dispositius com ara:

• Teclats
  • Ratolins
  • Altaveus
  • Auriculars
  • Auriculars amb micro (només àudio)

Important: vinculeu el Chromebook només amb dispositius de confiança. Els dispositius es mantenen vinculats al Chromebook fins i tot quan altres persones fan servir el vostre l'ordinador.

Pas 1: comproveu si el dispositiu Chromebook funciona amb Bluetooth

1. A la part inferior dreta, seleccioneu la bateria.
  2. Si veieu la icona de Bluetooth , significa que el Chromebook funciona amb Bluetooth.

Pas 2: vinculeu un dispositiu Bluetooth nou

1. A la part inferior dreta, seleccioneu la bateria.
  2. A la icona de Bluetooth , seleccioneu Bluetooth.
  3. Seleccioneu Vincula un dispositiu nou.
  4. Seleccioneu el dispositiu que vulgueu connectar i seguiu les instruccions en pantalla.
  5. Per confirmar si el dispositiu està connectat, repetiu els passos 1 i 2 i comproveu si apareix a "Connectat actualment".

Consell: el telèfon no es pot vincular al Chromebook amb Bluetooth.

Utilitzar Vinculació ràpida en un Chromebook

Si poseu l'accessori compatible amb Vinculació ràpida en el mode de vinculació, es detecta automàticament i es vincula amb el Chromebook. Vinculació ràpida també associa el vostre accessori Bluetooth al Compte de Google. Això us permet canviar fàcilment entre dispositius.

Per connectar i configurar fàcilment els dispositius que siguin a prop:

1. A la part inferior dreta, seleccioneu la bateria.
  2. Seleccioneu Configuració and then Bluetooth.
  3. Activeu l'opció "Cerca dispositius nous".

Per connectar el dispositiu a través del menú Configuració ràpida:

1. A la part inferior dreta, seleccioneu la bateria.
  2. Per activar el Bluetooth, feu clic a .
    • Si el dispositiu és nou per al Chromebook: un cop s'hagi detectat el dispositiu amb Vinculació ràpida, feu clic a Connecta.
    • Si el dispositiu s'ha connectat prèviament al Chromebook: el dispositiu amb Vinculació ràpida es connecta automàticament.

Consell: els dispositius desats al vostre compte no estan disponibles al menú Configuració ràpida. Per gestionar aquests dispositius, aneu a Configuració and then Bluetoothand then Dispositius desats al teu compte.

Si la connexió falla, proveu de connectar el dispositiu manualment a través del menú de configuració de Bluetooth:

1. Aneu a Configuració .
  2. A "Bluetooth", seleccioneu Vincula un dispositiu nou.
  3. Seguiu les instruccions en pantalla.

Gestionar els dispositius connectats

Controleu la configuració dels dispositius connectats amb el Chromebook. També podeu desconnectar o vincular dispositius connectats prèviament a través del vostre compte.

A la configuració principal:

1. Aneu a Configuració .
  2. Seleccioneu Bluetooth.
  3. A "Connectats prèviament", a la dreta de cada dispositiu, seleccioneu Connecta.

A la configuració ràpida:

1. A la part inferior dreta, seleccioneu la bateria.
  2. A "Bluetooth", seleccioneu Bluetooth .
    • Per canviar la configuració d'un dispositiu vinculat, desvincular-lo o canviar-ne el nom: a "Connectat actualment", seleccioneu el dispositiu.
    • Per connectar un dispositiu d'àudio vinculat anteriorment: a "Connectat anteriorment", seleccioneu Connecta.

Consell: els dispositius que no són d'àudio i que s'hagin connectat prèviament, com ara els teclats i els ratolins Bluetooth, es connectaran automàticament quan s'engeguin i estiguin a prop del Chromebook.

Desactivar el Bluetooth

1. A la part inferior dreta, seleccioneu la bateria.
  2. Seleccioneu la icona de Bluetooth .
  3. Desactiveu el Bluetooth.

Solucionar problemes relacionats amb el Bluetooth

Si teniu problemes amb el dispositiu Bluetooth del Chromebook, seguiu aquests passos:

Si encara teniu problemes, poseu-vos en contacte amb el fabricant del vostre dispositiu Bluetooth o amb el del Chromebook.