Kirjanmerkkien luominen, näkeminen ja muokkaaminen

Voit antaa Chromen muistaa suosikkisivustosi, joilla käyt usein.

Kirjanmerkit, salasanat ja muut tietosi ovat käytettävissä kaikilla laitteilla, kun synkronoit ne Chromeen.

Kirjanmerkin lisääminen

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Siirry sivustolle, jonka haluat avata myöhemmin uudelleen.
  3. Valitse osoitepalkin oikealta puolelta Merkitse tähdellä Lisää sivu kirjanmerkkeihin.

Kirjanmerkin etsiminen

Tärkeää: Helpoin tapa avata kirjanmerkki on klikata sitä kirjanmerkkipalkista. Voit laittaa kirjanmerkkipalkin päälle tai pois päältä valitsemalla Lisää Lisää ja sitten Kirjanmerkit ja sitten Näytä kirjanmerkkipalkki.

Jos kirjanmerkkipalkki ei ole päällä, voit etsiä kirjanmerkkejä kahdella tavalla:

Valikosta:

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Kirjanmerkit.
  3. Klikkaa kirjanmerkkiä.

Navigaatiopaneelista:

1. Valitse selaimen oikeasta yläreunasta Sivupaneeli .
  2. Valitse Kirjanmerkit.

Kirjanmerkin muokkaaminen
  1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Kirjanmerkit ja sitten Kirjanmerkkien hallinta.
  3. Klikkaa kirjanmerkin oikealla puolella olevaa alanuolta Alanuoli ja sitten Muokkaa.
Kirjanmerkin poistaminen

Tärkeää: Poistettuja kirjanmerkkejä ei voi palauttaa.

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Kirjanmerkit ja sitten Kirjanmerkkien hallinta.
  3. Klikkaa kirjanmerkin oikealta puolelta alanuolta Alanuoli ja sitten Poista.

Kirjanmerkkien järjesteleminen

Kirjanmerkkien siirtäminen kansioon
  1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Kirjanmerkit ja sitten Kirjanmerkkien hallinta.
  3. Vedä kirjanmerkkiä ylös tai alas tai vedä se johonkin vasemmalla olevista kansioista. Voit myös kopioida ja liittää kirjanmerkit haluamassasi järjestyksessä.

Jos käytät kirjanmerkkipalkkia, voit vetää siinä olevat kirjanmerkit haluamaasi järjestykseen.

Kirjanmerkin siirtäminen kansioon
  1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Kirjanmerkit ja sitten Kirjanmerkkien hallinta.
  3. Valitse oikeasta yläreunasta LisääLisääja sitten Lisää uusi kansio.

Jos käytät kirjanmerkkipalkkia, voit lisätä kansion klikkaamalla palkkia hiiren kakkospainikkeella. Klikkaa Lisää kansio.

Kirjanmerkkien järjestäminen aakkosjärjestykseen
  1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Kirjanmerkit ja sitten Kirjanmerkkien hallinta.
  3. Valitse oikeasta yläreunasta LisääLisääja sittenLajittele nimen mukaan.

Lisää aiheesta