Spela upp musik på Chromebook

Du kan spela upp musikfiler och videor direkt på Chromebook eller via webben.

Spela upp sparade musikfiler

1. Logga in på Chromebook.
  2. Välj översikten i skärmens ena hörn följt av uppåtpilen .
  3. Öppna Filer .
  4. Leta upp musikfilerna.
  5. Dubbelklicka på en musikfil. Den öppnas i mediespelaren.

Blanda eller upprepa låtar

När du har öppnat en fil i mediespelaren kan du använda följande knappar:

• Om du väljer Spellista visas hela spellistan (alla ljudfiler som ligger i samma mapp utgör en spellista).
  • Välj Blanda om du vill blanda låtarna.
  • Välj Upprepa om du vill upprepa spellistan.
  • Om du vill höra en låt igen direkt dubbelklickar du på Upprepa som då ändras till Upprepa låt .

Tips! Om du spelar upp en låt från webben eller en musikapp, som YouTube Music, visas en avisering med uppspelningsreglage.

Lyssna på musik på webben