Afspil musik på din Chromebook

Du kan afspille musikfiler og videoer på din Chromebook, din computer eller via internettet. iTunes virker ikke på Chromebooks, men du kan føje musik fra iTunes til din samling i Google Play Musik.

Afspil gemte musikfiler

1. Log ind på din Chromebook.
  2. Klik på Appliste Starter.
  3. Søg efter Filer, og klik på Filer Ikon for appen Filer.
  4. Vælg den mappe, der indeholder dine musikfiler.
  5. Dobbeltklik på en fil for at åbne den i medieafspilleren.
  6. Du kan afspille en fil ved at klikke på Afspil Afspil og sætte den på pause ved at klikke på Sæt på pause Sæt på pause.

Bland sange, spring dem over, eller gentag dem

Når du har åbnet en fil i medieafspilleren, kan du bruge følgende kontrolelementer:

• Du kan se hele din playliste ved at klikke på Playliste Playliste. Din Chromebook samler automatisk alle dine lydfiler fra den samme mappe på en playliste.
  • Du kan blande musik ved at klikke på Bland Bland.
  • Du kan springe frem og tilbage ved at klikke på Forrige Spring tilbage eller Næste Spring fremad.
  • Du kan gentage playlisten ved at klikke på Gentag Gentag.
  • Du kan gentage en sang med det samme ved at dobbeltklikke på Gentag Gentag, hvorefter Gentag sang Gentag én sang vises.

Gem din musiksamling

Du kan gemme op til 50.000 sange og oprette playlister i Google Play Musik.

1. Gå til Google Play Musik.
  2. Log ind med din Google-konto.
  3. Føj din personlige musiksamling, f.eks. musik fra iTunes, til Google Play Musik. Se, hvordan du tilføjer musik.

Lyt til musik på nettet

Du kan lytte til musik på nettet via flere forskellige streamingtjenester.