Afspil video- eller lydfiler

Din Chromebook anvender som standard den indbyggede medieafspiller til at afspille lyd- og videofiler. Du kan afspille en fil ved at dobbeltklikke på en lyd- eller videofil i appen Filer.

Afspilleren har følgende funktioner:

• Spol frem/tilbage (ved at trække skyderen til venstre eller højre)
  • Afspil/pause
  • Fuld skærm
  • Justering af lydstyrke
  • Playliste og Næste/Forrige er tilgængeligt til lydfiler
Du kan tilpasse lydstyrken i statusområdet nederst til højre på skærmen. Ud over at tilpasse lydstyrken kan du også vælge udgangen – hvis du f.eks. vil have, at lyden skal komme fra højttalerne i din Chromebook i stedet for de tilsluttede hovedtelefoner.

Hvis du har flere lydfiler i den samme mappe, vil de alle automatisk blive føjet til en playliste. Klik på playlisteikonet øverst til højre for at skifte mellem din aktuelle lydfil og alle filerne på din playliste.

Hvis du bruger iTunes, kan du installere Google Play Musik-admin på din Windows-, Mac- eller Linux-enhed for at uploade dit musikbibliotek og dine playlister til skyen og få adgang til dem fra din Chromebook.