Afspil musik på din Chromebook

Du kan afspille musikfiler og videoer på din Chromebook eller via internettet. iTunes virker ikke på Chromebooks, men du kan føje musik fra iTunes til din samling i Google Play Musik.

Afspil gemte musikfiler

1. Log ind på din Chromebook.
  2. I hjørnet af skærmen skal du klikke Appliste Starter og dernæst pilen Pil op.
  3. Åbn Filer Ikon for appen Filer.
  4. Find dine musikfiler.
  5. Dobbeltklik på en musikfil. Den åbnes nu i medieafspilleren.

Bland eller gentag sange

Når du har åbnet en fil i medieafspilleren, kan du bruge følgende kontrolelementer:

• Du kan se en hel playliste ved at klikke på Playliste Playliste (alle dine lydfiler fra den samme mappe udgør en playliste).
  • Du kan blande musik ved at klikke på Bland Bland.
  • Du kan gentage playlisten ved at klikke på Gentag Gentag.
  • Du kan gentage en sang med det samme ved at dobbeltklikke på Gentag Gentag, hvorefter Gentag sang Gentag én sang vises.

Gem din musiksamling

Du kan gemme op til 50.000 sange og oprette playlister i Google Play Musik.

1. Gå til Google Play Musik.
  2. Log ind med din Google-konto.
  3. Føj din personlige musiksamling, f.eks. musik fra iTunes, til Google Play Musik. Se, hvordan du tilføjer musik.

Lyt til musik på nettet