Reproduir música en un Chromebook

Podeu reproduir vídeos i fitxers de música al Chromebook o a través del web.

Reproduir fitxers de música desats

1. Inicieu la sessió al Chromebook.
  2. A l'extrem de la pantalla, seleccioneu el menú d'aplicacions .
  3. Obriu Fitxers .
  4. Cerqueu els fitxers de música.
  5. Seleccioneu un o més fitxers de música i feu clic a Obre. Els fitxers de música es mostren com a llista de reproducció a l'aplicació Galeria.

Posar en pausa, reproduir o ometre música amb la configuració ràpida

Si reproduïu una cançó des del web o des d'una aplicació de música, com ara YouTube Music, podeu fer servir la configuració ràpida per posar en pausa, reproduir o ometre cançons.
  1. A l'extrem inferior dret de la pantalla, seleccioneu l'hora.
  2. Al menú, feu servir els controls per posar en pausa, reproduir o ometre cançons.
Consell: per accedir ràpidament als controls, fixeu aquesta funció. Un cop fixada, seleccioneu la icona Música per obrir els controls.

Començar a utilitzar YouTube Music

1. A la part inferior esquerra de la pantalla, seleccioneu el menú d'aplicacions .
  2. Seleccioneu l'aplicació YouTube Music YouTube Music Logo.
Consell: si l'aplicació YouTube Music no es mostra, baixeu-la de Google Play Store.

Escoltar música al web