Crear dreceres d'entrada

Podeu personalitzar els botons dels dispositius d'entrada, com ara el ratolí, el teclat i la tauleta amb llapis. Trobareu totes les categories dels dispositius connectats a la pàgina "Configuració del dispositiu". Cada categoria té subpàgines en què podeu personalitzar els dispositius.

Personalitzar la configuració del teclat

En cada categoria de teclat podeu modificar el següent:

• Teclat integrat
    • Tractar les tecles de la fila superior com a tecles de funció
    • Activar la repetició automàtica
    • Remapar les tecles del teclat
  • Teclat extern
    • Convertir les tecles de funció en tecles de la fila superior de ChromeOS
    • Activar la tecla del sistema o del menú d'aplicacions per canviar el comportament de les tecles de la fila superior
    • Activar la repetició automàtica
    • Remapar les tecles del teclat

Remapar les tecles del teclat

Podeu remapar les tecles per canviar-ne la funció. Per restaurar la configuració predeterminada, seleccioneu Restableix els valors predeterminats.

Tecles personalitzables:

• Tecles modificadores
  • Esc
  • Retrocés
  • Bloq maj
  • Assistent (en alguns teclats)
Personalitzar la configuració dels botons del ratolí

Per personalitzar un botó de qualsevol ratolí connectat:

1. Al Chromebook, aneu a Configuració del dispositiu.
  2. Seleccioneu Ratolí i, a continuació, Personalitza els botons del ratolí.
  3. A "Personalitza els botons del ratolí", podeu:
    • Activar o desactivar l'opció Canvia els botons dret i esquerre del ratolí.
    • Fer clic en altres botons del ratolí per localitzar-los o afegir-ne de nous.

Per editar el nom d'un botó:

1. Seleccioneu Personalitza els botons del ratolí.
  2. Passeu el cursor per sobre del nom del botó.
  3. Seleccioneu Edita .
  4. Introduïu el nom que preferiu per al botó.
  5. Seleccioneu Fet.

Per assignar una acció a un botó:

1. Seleccioneu Personalitza els botons del ratolí.
  2. Al costat del botó al qual vulgueu afegir una acció, seleccioneu el menú desplegable.
  3. Trieu una acció per al botó.
    • Si trieu "Combinació de tecles", podeu assignar tecles de drecera o una sola tecla als botons del ratolí.
      • Al quadre "Introdueix una combinació de tecles", manteniu premudes les tecles modificadores i una altra tecla o una sola tecla del teclat.
      • Deixeu anar les tecles.
      • Seleccioneu Desa.
      • Si voleu editar les tecles, seleccioneu Edita .
Personalitzar la configuració dels botons de la tauleta amb llapis

Per personalitzar un botó de qualsevol tauleta amb llapis connectada:

1. Al Chromebook, aneu a Configuració del dispositiu.
  2. Seleccioneu Tauleta amb llapis.
  3. Seleccioneu una de les opcions següents:
    • Personalitza els botons de la tauleta
    • Personalitza el botó del llapis
  4. A "Personalitza el botó del llapis", podeu:
    • Fer clic en botons addicionals del llapis per localitzar-los o afegir-ne de nous.
  5. Per canviar l'ordre dels botons, seleccioneu Més More.

Per editar el nom d'un botó:

1. Seleccioneu una de les opcions següents:
    • Personalitza els botons de la tauleta
    • Personalitza el botó del llapis
  2. Passeu el cursor per sobre del nom del botó.
  3. Seleccioneu Edita .
  4. Introduïu el nom que preferiu per al botó.
  5. Seleccioneu Fet.

Per assignar una acció al botó:

1. Seleccioneu una de les opcions següents:
    • Personalitza els botons de la tauleta
    • Personalitza el botó del llapis
  2. Al costat del botó al qual vulgueu afegir una acció, seleccioneu el menú desplegable.
  3. Trieu una acció per al botó.
    • Si trieu "Combinació de tecles", podeu assignar tecles de drecera o una sola tecla als botons de la tauleta o del llapis.
      • Al quadre "Introdueix una combinació de tecles", manteniu premudes les tecles modificadores i una altra tecla o una sola tecla del teclat.
      • Deixeu anar les tecles.
      • Seleccioneu Desa.
      • Si voleu editar les tecles, seleccioneu Edita .