Forleng batterilevetiden med batterisparing

Med batterisparing kan du forlenge batterilevetiden til Chromebook ved å

Slå batterisparing på eller av

1. Klikk på batteriikonet nederst til høyre på Chromebooken.
  2. Velg Innstillinger og så Systeminnstillingerog så Strøm.
  3. Slå Batterisparing på eller av under «Strøm».

Tips:

• Batterisparing er ikke tilgjengelig når du kobler Chromebooken til strøm for å lade den.
  • Hvis Chromebooken begynner å få lite batteri og batterisparing ikke er slått på, vises det et varsel om at batterisparing er slått på automatisk.
    • For å slå av batterisparing, klikk på Slå av i varselfeltet, eller gå til Strøm-siden i Innstillinger og slå av Batterisparing.
    • Når du kobler Chromebooken til strøm for å lade den, slås batterisparing av automatisk.
  • Du vet at batterisparing er slått på hvis
    • batteriikonet på verktøylinjen har et gult «+»-symbol
    • du ser en gul boble rundt batteriikonet, med et «+»-symbol, når du åpner hurtiginnstillingene