Paikallisen datan palautus Chromebookilla

Kun laitat paikallisen datan palautuksen päälle, voit palauttaa sen Chromebookille, vaikka unohtaisit salasanasi. Jos et laita paikallisen datan palautusta päälle: saat pääsyn Chromebookiin, vaikka unohtaisit salasanasi, mutta et saa pääsyä paikalliseen dataan laitteellasi.

Paikallisen datan palautusta tukevat laitteet

Paikallisen datan palautus tulee saataville kaikissa Chromebookeissa M118:sta alkaen.

Paikallisen datan palautusta tukevat Flex-laitteet:

• Dell Latitude, jossa Atmel TPM
  • HP Elitebook 840 G1, G2 tai G3, jossa Infineon TPM

Paikallisen datan palautuksen laittaminen päälle

1. Valitse kellonaika Chromebookin oikeasta alareunasta.
  2. Valitse Asetukset  ja sitten Tietosuoja ja yksityisyys ja sitten Lukitusnäyttö ja sisäänkirjautuminen.
  3. Laita Paikallisen datan palautus päälle.
Mitä eroa on Gmailin salasanan palautuksessa ja paikallisen datan palautuksessa

Jos unohdat salasanan Gmailissa, salasanan palautus voi auttaa sen palauttamisessa, mutta et saa sen avulla pääsyä dataan, jota olet tallentanut paikallisesti Chromebookille. Kun käytät paikallista datan palautusta, saat pääsyn Chromebookille tallennettuun paikalliseen dataan, vaikka unohtaisit vanhan salasanasi.