Brug gendannelse af lokale data på Chromebook

Når du aktiverer gendannelse af lokale data, kan du gendanne dine lokale data på Chromebooks, selv hvis du glemmer din adgangskode. Hvis du ikke aktiverer gendannelse af lokale data, kan du stadig få adgang til din Chromebook, når du mister din adgangskode, men du vil ikke have adgang til de lokale data på din enhed.

Enheder, der understøtter gendannelse af lokale data

Gendannelse af lokale data er tilgængelig for alle Chromebooks fra og med M118.

Flex-enheder, der understøtter gendannelse af lokale data:

• Dell Latitude med Atmel TPM'er
  • HP Elitebook 840 G1, G2 eller G3 med Infineon TPM

Aktivér gendannelse af lokale data

1. Vælg klokkeslættet nederst til højre på din Chromebook.
  2. Vælg Indstillinger  og derefter Sikkerhed og privatliv og derefter Låseskærm og login.
  3. Aktivér Gendannelse af lokale data.
Sådan er gendannelsen af Gmail-adgangskoder og lokale data forskellig

Når du glemmer din adgangskode til Gmail, kan gendannelse af adgangskoden til Gmail hjælpe dig med at gendanne den, men den giver dig ikke adgang til data, som du har gemt lokalt på din Chromebook. Med gendannelse af lokale data kan du få adgang til lokale data, der er gemt på din Chromebook, selv hvis du glemmer din gamle adgangskode.