Utilitzar la recuperació de dades locals en un Chromebook

Si activeu la recuperació de dades locals, podreu ecuperar les dades locals en dispositius Chromebook encara que oblideu la contrasenya. Encara que no activeu la recuperació de dades locals, podreu continuar accedint al Chromebook si perdeu la contrasenya, però no podreu accedir a les dades locals del vostre dispositiu.

Dispositius compatibles amb la recuperació de dades locals

La recuperació de dades locals estarà disponible per a tots els Chromebooks a partir de la versió M118.

Dispositius flexibles que admeten la recuperació de dades locals:

• Dell Latitude amb TPM d'Atmel
  • HP Elitebook 840 G1, G2 o G3 amb Infineon TPM

Activeu la recuperació de dades locals

1. A la part inferior dreta del Chromebook, seleccioneu l'hora.
  2. Seleccioneu Configuració  i, a continuació, Seguretat i privadesai, a continuació, Pantalla de bloqueig i inicieu la sessió.
  3. Activeu l'opció Recuperació de dades locals.
Diferències entre la recuperació de contrasenyes de Gmail i la recuperació de dades locals

Si oblideu la contrasenya de Gmail, la recuperació de la contrasenya de Gmail us pot ajudar a recuperar-la, però no us permetrà accedir a les dades que tingueu emmagatzemades localment al vostre Chromebook. Amb la recuperació de dades locals, podeu obtenir accés a les dades locals emmagatzemades al Chromebook encara que oblideu la contrasenya antiga.