Få hjälp med mobilt nätverk

Om det inte går att aktivera eller ansluta till ett mobilt datanätverk kan du leta efter felet med vårt felsökningsverktyg för internetanslutning.

Om felsökningsstegen inte åtgärdar problemet kan du ringa operatören för mobildata eller besöka deras webbplats via länken i listan nedan. Operatörens återförsäljare tillhandahåller sannolikt inte support för Chromebook.

• Verizon Wireless (USA): Ring kundsupport på 1-800-786-8419. Se till att du kommer till rätt supportteam genom att trycka på # på mobilen och välja alternativ 2.
  • T-Mobile®: Om du har problem med att aktivera tjänsten kontaktar du en medarbetare på T-Mobile som kan hjälpa dig med aktiveringen på 800-937-8997.
  • Sprint (endast för Enterprise-användare i USA): webbplatsen för kundsupport
  • Three (Storbritannien): webbplatsen för kundsupport