Få hjælp til dit mobilnetværk

Hvis du har problemer med at aktivere eller oprette forbindelse til dit mobildatanetværk, kan du prøve fejlfinding af internetforbindelsen.

Hvis fejlfindingstrinene ikke virker, kan du ringe til dit mobilselskab eller besøge deres website, som er angivet nedenfor. Dit mobilselskabs detailbutikker kan højst sandsynligt ikke yde support til Chromebooks.

• Verizon Wireless (USA): Ring til kundesupport på 1-800-786-8419. Tast # på din telefon, og vælg mulighed 2 for at sikre, at du får fat i det rigtige supportteam.
  • T-Mobile®: Hvis du har problemer med at aktivere tjenesten, kan du kontakte en specialist i aktivering hos T-Mobile på 800-937-8997.
  • Sprint (kun amerikanske Enterprise-brugere): Website for kundesupport
  • Three (Storbritannien): Website for kundesupport