Oletussovellusten asentaminen uudelleen Chromebookille

Jos poistat jonkin Chromebookin oletussovelluksista, voit asentaa sen uudelleen.

Vinkki: Valitse uudelleenasennettavan sovelluksen linkki ja seuraa ohjeita.

Sovellusten asentaminen uudelleen Chrome-selaimesta

1. Valitse asennettava sovellus alla olevien linkkien kautta.
  1. Valitse oikeasta yläreunasta Valikko   ja sitten  Asenna.
  2. Valitse Asenna.

Pikakuvakkeiden luominen Chrome-selaimesta

1. Valitse asennettava sovellus alla olevien linkkien kautta.
  1. Valitse oikeasta yläreunasta Valikko   ja sitten Lisää työkaluja ja sitten Luo pikakuvake
  2. Valitse "Avaa ikkunassa" ‑ruutu ja sitten Luo.

Sovellusten asentaminen uudelleen Google Playsta

1. Valitse sovellus Google Playssa alla olevien linkkien kautta.
  1. Valitse Asenna.