Geninstaller standardapps på din Chromebook

Hvis du sletter en standardapp fra din Chromebook, har du mulighed for at geninstallere den.

Tip! Vælg linket til den app, du vil geninstallere, og følg vejledningen.

Geninstaller apps via din Chrome-browser

1. Vælg et af nedenstående link alt efter, hvilken app du vil installere.
  1. Øverst til højre skal du vælge menuen og derefter Installer.
  2. Vælg Installer.

Opret genveje via din Chrome-browser

1. Vælg et af nedenstående link alt efter, hvilken app du vil installere.
  1. Øverst til højre skal du vælge menuen og derefter Flere værktøjer og derefter Opret genvej
  2. Markér afkrydsningsfeltet "Åbn i vindue", og vælg derefter Opret.

Geninstaller apps via Google Play

1. Vælg et af nedenstående links for at åbne appen i Google Play.
  1. Vælg Installer.