Tornar a instal·lar aplicacions predeterminades al Chromebook

Si suprimiu una de les aplicacions predeterminades del Chromebook, podeu tornar-la a instal·lar.

Consell: seleccioneu l'enllaç de l'aplicació que vulgueu tornar a instal·lar i, a continuació, seguiu les instruccions.

Tornar a instal·lar aplicacions des del navegador Chrome

1. Seleccioneu els enllaços següents per triar l'aplicació que vulgueu instal·lar.
  1. A la part superior dreta, seleccioneu Menú i, a continuació, Instal·la.
  2. Seleccioneu Instal·la.

Crear dreceres des del navegador Chrome

1. Seleccioneu els enllaços següents per triar l'aplicació que vulgueu instal·lar.
  1. A la part superior dreta, seleccioneu Menú i, a continuació, Més eines i, a continuació, Crea una drecera.
  2. Marqueu la casella "Obre en una finestra" i, a continuació, seleccioneu Crea.

Tornar a instal·lar aplicacions de Google Play

1. Seleccioneu els enllaços següents per obrir l'aplicació a Google Play.
  1. Seleccioneu Instal·la.