Fjern kontoer fra Chromebook

Hvis du har en konto på Chromebooken din som ikke blir brukt noe særlig lenger, kan du fjerne den.

1. Fra påloggingsskjermen på Chromebooken velger du profilen du vil fjerne.
  2. Ved siden av profilnavnet velger du nedoverpilen .
  3. Velg Fjern denne brukeren.
  4. I boksen som åpnes, velger du Fjern denne brukeren.

Når du fjerner kontoer, fjernes de bare fra den aktuelle Chromebooken. Verken Google-kontoen eller de tilknyttede dataene og innstillingene blir slettet.

Løs problemer med fjerning av kontoer

Jeg ser ikke «Fjern denne personen»

Du bruker kanskje en Chromebook som administreres av en administrator – for eksempel på jobben eller skolen. For å få hjelp med å fjerne kontoer, kontakt administratoren din.

Jeg vil fjerne eierkontoen

Den første Google-kontoen som brukes til å logge på en Chromebook, blir vanligvis angitt som eierkontoen.

Du må slette alt som finnes på Chromebooken, for å fjerne eierkontoen. Finn ut hvordan.

En konto er fjernet automatisk

Hvis det begynner å bli lite plass på Chromebooken, fjernes automatisk den profilen det er lengst siden noen har brukt.

Vær oppmerksom på at verken Google-kontoen eller eventuelle data og innstillinger som er synkronisert med den, blir slettet selv om dette skjer. Eventuelle elementer som er lagret på Chromebooken, for eksempel nedlastede filer, blir imidlertid fjernet.

Hvis en profil fjernes fra Chromebooken din, kan du legge til den aktuelle profilen igjen. Eventuelle nedlastede filer i slike profiler blir imidlertid ikke gjenopprettet.