Tilin poistaminen Chromebookilta

Jos joku lakkaa käyttämästä Chromebookiasi säännöllisesti, voit poistaa hänen tilinsä.

1. Valitse Chromebookin kirjautumisnäytöltä profiili, jonka haluat poistaa.
  2. Valitse profiilin nimen vierestä alanuoli .
  3. Valitse Poista tämä käyttäjä.
  4. Valitse avautuvasta ikkunasta Poista tämä käyttäjä.

Kun poistat tilin, se poistetaan vain Chromebookilta. Varsinaista Google-tiliä tietoineen ja asetuksineen ei poisteta.

Tilien poistamisongelmien korjaaminen

En näe vaihtoehtoa "Poista tämä henkilö"

Saatat käyttää järjestelmänvalvojan hallinnoimaa Chromebookia, mikä on tavallista koulussa tai työpaikalla. Pyydä apua tilin poistamiseen järjestelmänvalvojaltasi.

Haluan poistaa omistajatilin

Ensimmäisestä Google-tilistä, jolla Chromebookille kirjaudutaan, tulee yleensä sen omistajatili.

Omistajatilin poistaminen edellyttää kaikkien tietojen poistamista Chromebookilta. Katso ohjeet.

Tili poistettiin automaattisesti

Jos Chromebookin levytila käy vähiin, pisimpään käyttämättömänä ollut profiili poistetaan automaattisesti Chromebookista.

Tässäkään tapauksessa itse Google-tiliä tai tiliin synkronoituja tietoja ja asetuksia ei poisteta. Kaikki Chromebookille tallennetut kohteet, kuten ladatut tiedostot, sen sijaan poistetaan.

Jos profiili poistetaan Chromebookiltasi, voit lisätä kyseisen profiilin uudelleen. Tälle tilille ladattuja tiedostoja ei kuitenkaan palauteta.