Kontrollér hvem som kan bruke Chromebooken din

Hvis kontoen din er angitt som eieren av Chromebooken din, kan du velge hvem som kan logge på.

La hvem som helst logge på Chromebooken din

1. Logg på Chromebooken med eierkontoen.
  2. Velg klokkeslettet nederst til høyre.
  3. Velg Innstillinger .
  4. Velg Administrer andre i «Sikkerhet og personvern»-delen.
  5. Slå av Begrens pålogging til følgende brukere.

Da kan du også

La bare bestemte personer logge på Chromebooken

1. Logg på Chromebooken med eierkontoen.
  2. Velg klokkeslettet nederst til høyre.
  3. Velg Innstillinger .
  4. Velg Administrer andre i «Sikkerhet og personvern»-delen.
  5. Slå på Begrens pålogging til følgende brukere.
  6. Du ser en liste over alle Google-kontoene på Chromebooken. Du kan legge til eller fjerne kontoer fra denne listen.

Slå av gjestesurfing

Når gjestesurfing er slått av, må brukere logge på med Google-kontoene sine for å bruke Chromebooken din. Finn ut mer om gjestesurfing.

1. Logg av hvis du er logget på som gjest.
  2. Logg på Chromebooken med eierkontoen.
  3. Velg klokkeslettet nederst til høyre.
  4. Velg Innstillinger .
  5. Velg Administrer andre i «Sikkerhet og personvern»-delen.
  6. Slå av Slå på gjestesurfing.

Merk: Hvis du bruker Chromebooken på jobben eller skolen, kan du ikke slå gjestesurfing av eller på. Kontakt administratoren din hvis du trenger mer hjelp.