Beheren wie je Chromebook kan gebruiken

Als je account is ingesteld als eigenaar van je Chromebook, kun je beheren wie kan inloggen.

Iedereen laten inloggen bij je Chromebook

1. Log in bij je Chromebook met het eigenaarsaccount.
  2. Selecteer rechtsonder de tijd.
  3. Selecteer Instellingen Instellingen.
  4. Selecteer in het gedeelte Mensen de optie Andere mensen beheren.
  5. Schakel Inloggen beperken tot de volgende gebruikers uit.

Je kunt ook het volgende doen:

Alleen bepaalde mensen laten inloggen bij je Chromebook

1. Log in bij de Chromebook met het eigenaarsaccount.
  2. Selecteer rechtsonder de tijd.
  3. Selecteer Instellingen Instellingen.
  4. Selecteer in het gedeelte Mensen de optie Andere mensen beheren.
  5. Schakel Inloggen beperken tot de volgende gebruikers in.
  6. Er wordt een lijst met alle Google-accounts op je Chromebook weergegeven. Je kunt accounts toevoegen aan of verwijderen uit deze lijst.

Gebruiken als gast uitschakelen

Wanneer gebruiken als gast is uitgeschakeld, moeten gebruikers inloggen met hun Google-account om je Chromebook te kunnen gebruiken. Meer informatie over gebruiken als gast.

1. Als je bent ingelogd als gast, log je uit.
  2. Log in bij je Chromebook met het eigenaarsaccount.
  3. Selecteer rechtsonder de tijd.
  4. Selecteer Instellingen Instellingen.
  5. Selecteer in het gedeelte Mensen de optie Andere mensen beheren.
  6. Schakel Gebruiken als gast toestaan uit.

Opmerking: Als je je Chromebook op het werk of op school gebruikt, kun je gebruiken als gast niet in- of uitschakelen. Neem contact op met je beheerder voor ondersteuning.