Beheren wie je Chromebook kan gebruiken

Als je account is ingesteld als eigenaar van je Chromebook, kun je beheren wie kan inloggen.

Iedereen laten inloggen bij je Chromebook

1. Log in bij je Chromebook met het eigenaarsaccount.
  2. Selecteer rechtsonder de tijd.
  3. Selecteer Instellingen .
  4. Selecteer in het gedeelte Beveiliging en privacy de optie Andere mensen beheren.
  5. Zet Inloggen beperken tot de volgende gebruikers uit.

Je kunt ook het volgende doen:

Alleen bepaalde mensen laten inloggen bij je Chromebook

1. Log in bij de Chromebook met het eigenaarsaccount.
  2. Selecteer rechtsonder de tijd.
  3. Selecteer Instellingen .
  4. Selecteer in het gedeelte Beveiliging en privacy de optie Andere mensen beheren.
  5. Zet Inloggen beperken tot de volgende gebruikers aan.
  6. Er wordt een lijst met alle Google-accounts op je Chromebook weergegeven. Je kunt accounts toevoegen aan of verwijderen uit deze lijst.

Gebruiken als gast uitzetten

Wanneer gebruiken als gast uitstaat, moeten gebruikers inloggen met hun Google-account om je Chromebook te kunnen gebruiken. Meer informatie over gebruiken als gast.

1. Als je bent ingelogd als gast, log je uit.
  2. Log in bij je Chromebook met het eigenaarsaccount.
  3. Selecteer rechtsonder de tijd.
  4. Selecteer Instellingen .
  5. Selecteer in het gedeelte Beveiliging en privacy de optie Andere mensen beheren.
  6. Zet Gebruiken als gast toestaan uit.

Opmerking: Als je je Chromebook op het werk of op school gebruikt, kun je gebruiken als gast niet aan- of uitzetten. Neem contact op met je beheerder voor hulp.