Chromebookin käyttöoikeuksien hallinta

Jos tilisi on määritetty Chromebookisi omistajaksi, voit päättää, kuka voi kirjautua sisään laitteellesi.

Anna kenen tahansa kirjautua sisään Chromebookiisi

1. Kirjaudu sisään Chromebookiin omistajatilillä.
  2. Valitse kellonaika oikeasta alakulmasta.
  3. Valitse Asetukset Asetukset.
  4. Valitse Henkilöt-osiosta Hallitse muita käyttäjiä.
  5. Poista käytöstä Rajaa kirjautuminen vain seuraaville käyttäjille.

Voit tehdä myös seuraavat toimet:

Chromebookille kirjautuvien henkilöiden rajoittaminen

1. Kirjaudu sisään Chromebookiin omistajatilillä.
  2. Valitse kellonaika oikeasta alakulmasta.
  3. Valitse Asetukset Asetukset.
  4. Valitse Henkilöt-osiosta Hallitse muita käyttäjiä.
  5. Ota käyttöön Rajaa kirjautuminen vain seuraaville käyttäjille.
  6. Näet luettelon kaikista Chromebookisi Google-tileistä. Voit lisätä tilejä tähän luetteloon tai poistaa niitä.

Vierailijakäytön poistaminen käytöstä

Jos vierailijakäyttö on pois käytöstä, käyttäjien on kirjauduttava sisään Chromebookillesi Google-tileillään. Lue lisää vierailijakäytöstä.

1. Jos olet kirjautunut sisään vierailijana, kirjaudu ulos.
  2. Kirjaudu Chromebookiin omistajatilillä.
  3. Valitse kellonaika oikeasta alakulmasta.
  4. Valitse Asetukset Asetukset.
  5. Valitse Henkilöt-osiosta Hallitse muita käyttäjiä.
  6. Kytke Ota vierailijakäyttö käyttöön pois päältä.

Huom. Jos käytät Chromebookia töissä tai koulussa, et voi kytkeä vierailijakäyttöä päälle tai pois. Saat lisätietoja järjestelmänvalvojaltasi.