Chromebookin käyttöoikeuksien hallinta

Jos tilisi on määritetty Chromebookisi omistajaksi, voit päättää, kuka voi kirjautua sisään laitteellesi.

Kuka tahansa saa kirjautua sisään Chromebookiisi

1. Kirjaudu sisään Chromebookiin omistajatilillä.
  2. Valitse kellonaika oikeasta alakulmasta.
  3. Valitse Asetukset .
  4. Valitse Tietosuoja ja yksityisyys ‑osiosta Hallitse muita käyttäjiä.
  5. Laita Rajaa kirjautuminen vain seuraaville käyttäjille pois päältä.

Voit tehdä myös näitä asioita:

Vain tietyt ihmiset saavat kirjautua sisään Chromebookillesi

1. Kirjaudu sisään Chromebookiin omistajatilillä.
  2. Valitse kellonaika oikeasta alakulmasta.
  3. Valitse Asetukset .
  4. Valitse Tietosuoja ja yksityisyys ‑osiosta Hallitse muita käyttäjiä.
  5. Valitse Rajaa kirjautuminen vain seuraaville käyttäjille.
  6. Näet luettelon kaikista Chromebookisi Google-tileistä. Voit lisätä tilejä tähän luetteloon tai poistaa niitä.

Vierailijakäytön laittaminen pois päältä

Jos vierailijakäyttö on pois päältä, käyttäjän on kirjauduttava sisään Chromebookillesi Google-tilillään. Lue lisää vierailijakäytöstä.

1. Jos olet kirjautunut sisään vierailijana, kirjaudu ulos.
  2. Kirjaudu Chromebookille omistajatilillä.
  3. Valitse kellonaika oikeasta alakulmasta.
  4. Valitse Asetukset .
  5. Valitse Tietosuoja ja yksityisyys ‑osiosta Hallitse muita käyttäjiä.
  6. Laita Ota vierailijaselaus käyttöön pois päältä.

Huom. Jos käytät Chromebookia töissä tai koulussa, et voi laittaa vierailijaselausta päälle tai pois päältä. Pyydä lisätietoja järjestelmänvalvojalta.