Administrer, hvem der kan bruge din Chromebook

Hvis din konto er angivet som ejeren af din Chromebook, kan du bestemme, hvem der kan logge ind.

Lad alle og enhver logge ind på din Chromebook

1. Log ind på Chromebook med ejerkontoen.
  2. Vælg klokkeslættet nederst til højre på skærmen.
  3. Vælg Indstillinger .
  4. Vælg Administrer andre personer i sektionen "Sikkerhed og privatliv".
  5. Deaktiver Begræns login for disse brugere.

Herefter kan du også:

Tillad kun, at visse personer logger ind på din Chromebook

1. Log ind på Chromebook med ejerkontoen.
  2. Vælg klokkeslættet nederst til højre på skærmen.
  3. Vælg Indstillinger .
  4. Vælg Administrer andre personer i sektionen "Sikkerhed og privatliv".
  5. Aktivér Begræns login for disse brugere.
  6. Du får nu vist en liste over alle Google-konti på din Chromebook. Du kan tilføje eller fjerne konti på denne liste.

Deaktiver gæstesession

Når gæstesessioner er deaktiveret, skal brugerne logge ind med deres Google-konti for at bruge din Chromebook. Få flere oplysninger om gæstesessioner.

1. Hvis du er logget ind som gæst, skal du logge ud.
  2. Log ind på din Chromebook med ejerkontoen.
  3. Vælg klokkeslættet nederst til højre på skærmen.
  4. Vælg Indstillinger .
  5. Vælg Administrer andre personer i sektionen "Sikkerhed og privatliv".
  6. Slå Aktivér gæstesession fra.

Bemærk! Hvis du bruger din Chromebook på arbejdet eller i skolen, kan du ikke aktivere eller deaktivere gæstesessioner. Kontakt din administrator for at få yderligere hjælp.