Controlar qui pot utilitzar un Chromebook

Si el vostre compte està designat com a propietari del Chromebook, podeu controlar qui pot iniciar-hi la sessió.

Permetre que qualsevol persona iniciï la sessió al vostre Chromebook

1. Inicieu la sessió al dispositiu Chromebook amb el compte de propietari.
  2. A la part inferior dreta, seleccioneu l'hora.
  3. Seleccioneu Configuració .
  4. A la secció "Seguretat i privadesa", seleccioneu Gestiona altres usuaris.
  5. Desactiveu l'opció Restringeix l'inici de sessió als usuaris següents.

A continuació, també podeu:

Permetre que només determinades persones iniciïn la sessió en un Chromebook

1. Inicieu la sessió al dispositiu Chromebook amb el compte de propietari.
  2. A la part inferior dreta, seleccioneu l'hora.
  3. Seleccioneu Configuració .
  4. A la secció "Seguretat i privadesa", seleccioneu Gestiona altres usuaris.
  5. Activeu l'opció Restringeix l'inici de sessió als usuaris següents.
  6. Veureu una llista amb tots els Comptes de Google presents al vostre Chromebook. Podeu afegir comptes a la llista o treure'n.

Desactivar la navegació com a convidat

Si la navegació com a convidat està desactivada, els usuaris hauran d'iniciar la sessió amb el seu Compte de Google per utilitzar el vostre Chromebook. Obteniu més informació sobre la navegació com a convidat.

1. Si teniu la sessió iniciada com a convidat, tanqueu-la.
  2. Inicieu la sessió al Chromebook amb el compte de propietari.
  3. A la part inferior dreta, seleccioneu l'hora.
  4. Seleccioneu Configuració .
  5. A la secció "Seguretat i privadesa", seleccioneu Gestiona altres usuaris.
  6. Desactiveu l'opció Activa la navegació com a convidat.

Nota: si utilitzeu un Chromebook a la feina o en un centre educatiu, no podeu activar-hi ni desactivar-hi la navegació com a convidat. Per obtenir més ajuda, contacteu amb l'administrador.