Utilitzar un Chromebook com a convidat

Per utilitzar un Chromebook sense iniciar-hi la sessió, podeu navegar-hi com a convidat. El mode de convidat és útil si voleu:

• Permetre que un usuari faci servir el vostre Chromebook.
  • Utilitzar el dispositiu Chromebook d'una altra persona.
  • Fer servir un Chromebook públic o compartit, per exemple, en un centre educatiu o en una biblioteca.

Iniciar la sessió com a convidat

1. Si teniu la sessió iniciada a Chromebook, tanqueu-la.
  2. A la part inferior, feu clic a Navega com a convidat.

Nota: si utilitzeu un Chromebook a la feina o en un centre educatiu i no veieu l'opció "Navega com a convidat", significa que l'administrador ha desactivat aquesta funció. L'administrador és l'únic que pot tornar a activar-la. Per obtenir més ajuda, contacteu amb l'administrador.

Tancar la sessió

1. A la part inferior dreta, seleccioneu l'hora.
  2. Seleccioneu Surt de la sessió de convidat.

Nota: els fitxers, les galetes, les dades dels llocs web i l'activitat de navegació se suprimiran.

Els altres usuaris poden veure certa informació

Amb el mode de convidat, Chrome no desa la vostra activitat de navegació.

• Els llocs web que visiteu, inclosos els anuncis i els recursos utilitzats en aquests llocs
  • Els llocs web en què inicieu la sessió
  • El vostre ocupador, el vostre centre educatiu o la persona que gestiona la xarxa que esteu fent servir
  • El vostre proveïdor d'Internet
  • Els motors de cerca

Resoldre problemes relacionats amb la navegació com a convidat

No veieu l'opció "Navega com a convidat"

Pot ser que el Chromebook tingui desactivada la navegació com a convidat. Per activar-la:

1. Si teniu la sessió iniciada com a convidat, tanqueu-la.
  2. Inicieu la sessió al Chromebook amb el compte de propietari.
  3. A la part inferior dreta, seleccioneu l'hora.
  4. Seleccioneu Configuració .
  5. A la secció "Seguretat i privadesa", seleccioneu Gestiona altres usuaris.
  6. Activeu l'opció Activa la navegació com a convidat.

Nota: si utilitzeu un Chromebook a la feina o en un centre educatiu, no podeu activar-hi ni desactivar-hi la navegació com a convidat. Per obtenir més ajuda, contacteu amb l'administrador.