Configurar i utilitzar El meu telèfon en un Chromebook

Amb El meu telèfon, podeu utilitzar les funcions del telèfon des de la pantalla del Chromebook. Per exemple, podeu consultar les notificacions del telèfon, cercar les pestanyes obertes i reproduir en continu aplicacions des del navegador mòbil Chrome que hi ha al Chromebook.

Què necessiteu

• Un Chromebook amb M89 o una versió posterior
  • Un telèfon Android amb la versió 5.1 o una de posterior

Connectar un telèfon a un Chromebook

Important: primer, assegureu-vos que el Bluetooth estigui activat. A la part inferior dreta de la pantalla, seleccioneu l'hora i activeu el Bluetooth.

1. A la part inferior dreta del Chromebook, seleccioneu la icona de telèfon que hi ha al costat de l'hora.
  2. Seleccioneu Comença.
  3. Seleccioneu Accepta i continua quan se us demani al Chromebook.
  4. A "Dispositius connectats", al costat de "Telèfon Android", seleccioneu Configura.
  5. Per completar la configuració d'El meu telèfon, seguiu les instruccions en pantalla.
  6. Seleccioneu Fet.
Consell: si utilitzeu el Chromebook a la feina o en un centre educatiu, és possible que no pugueu utilitzar aquestes funcions al telèfon. Per obtenir més ajuda, contacteu amb l'administrador.

Utilitzar les funcions d'El meu telèfon

A la part inferior dreta del Chromebook, seleccioneu la icona de telèfon . Podeu, per exemple:

• Comprovar el senyal de telefonia mòbil o l'estat de la bateria del telèfon.
  • Fer servir ordres ràpides, com ara activar un punt d'accés Wi-Fi o silenciar o localitzar el telèfon.
  • Navegar per les pestanyes de Chrome del dispositiu Android des del Chromebook.
  • Controlar i sincronitzar les notificacions.
  • Accedir a les fotos i captures de pantalla recents, o baixar-les, des de Galeria al telèfon.
  • Reproduir en continu les aplicacions del telèfon.
Consell: podeu continuar utilitzant aquestes funcions quan el Chromebook no tingui connexió.

Activar o desactivar les funcions d'El meu telèfon

1. Al Chromebook, seleccioneu l'hora.
  2. Seleccioneu Configuració .
  3. A "Dispositius connectats", seleccioneu el vostre telèfon.
  4. Activeu o desactiveu les funcions:
    • Activeu o desactiveu El meu telèfon.
    •  Commuteu la funció concreta a activat o desactivat.

Consell: a El meu telèfon, per trobar "Dispositius connectats", toqueu Configuració .

Reproduir en continu aplicacions en un Chromebook

Important: podeu utilitzar El meu telèfon per reproduir en continu aplicacions. Necessitareu el següent:

• Un Pixel 4a o un model posterior amb Android 13 o una versió posterior.
  • Nothing Phone (1)
  • Nothing Phone (2)
  • Un dels dispositius de la selecció de Xiaomi següent amb Android 13 o una versió posterior:
    • 12T
    • 12T Pro
    • 13
    • 13 Pro

Una selecció de dispositius amb Android 13 o versions posteriors són compatibles amb la reproducció en continu d'aplicacions. Un cop connectat, El meu telèfon us avisarà quan:

• La reproducció en continu d'aplicacions es cancel·li per inactivitat.
  • La reproducció en continu d'aplicacions es cancel·li perquè el telèfon és massa lluny del Chromebook.
  • La reproducció en continu d'aplicacions es cancel·li a causa d'un error de connexió.
  • La finestra d'una aplicació cancel·li una activitat en curs quan intenteu tancar-la.

Per reproduir en continu aplicacions, haureu de complir determinats requisits:

• Els dos dispositius han de compartir la mateixa xarxa Wi-Fi.
  • És possible que algunes xarxes Wi-Fi públiques o privades no siguin compatibles.
  • El telèfon i el Chromebook han de ser a prop.

També podeu utilitzar la compartició de xarxa instantània per connectar els dos dispositius a la mateixa xarxa d'àrea local si l'entorn de la xarxa actual no admet la reproducció en continu d'aplicacions.

Això soluciona els problemes dels usuaris que no es poden connectar a la mateixa xarxa i activa la reproducció en continu d'aplicacions. Obteniu més informació sobre la compartició de xarxa instantània.

Important: per poder reproduir en continu aplicacions, heu de concedir els permisos necessaris al telèfon Android que connecteu.

1. A la part inferior dreta del Chromebook, al costat de l'hora, seleccioneu la icona de telèfon.
  2. Seleccioneu Dispositius connectats.
  3. A "Dispositius connectats", seleccioneu el vostre telèfon.
  4. A "Activat", al costat de la secció "Aplicacions de missatgeria, notificacions i fotos recents", seleccioneu Configuració.
  5. Seguiu les instruccions en pantalla.
  6. Seleccioneu Fet.
  7. Al telèfon, permeteu l'accés a:
    • Notificacions
    • Fotos i contingut multimèdia
    • Aplicacions
  8. Un cop completada la configuració, al Chromebook, aneu a "Dispositius connectats" i activeu Notificacions i Aplicacions.

Reproduir en continu aplicacions fàcilment

Important: a causa de les polítiques de gestió de drets digitals (DRM) d'algunes aplicacions d'entreteniment, és possible que l'experiència de reproducció en continu a Chromebook no es comporti de la manera prevista.

Podeu iniciar una reproducció en continu d'aplicacions de tres maneres:

• A través de les notificacions de l'aplicació de missatgeria:
    1. A El meu telèfon es mostra una indicació de càrrega per indicar que s'obrirà l'aplicació.
    2. S'obre la finestra de la reproducció en continu de l'aplicació.
    3. La icona de l'aplicació apareix al costat de la icona d'El meu telèfon.
  • A través de la llista Aplicacions recents que hi ha a El meu telèfon:
    1. Al dispositiu Android, obriu l'aplicació que vulgueu reproduir en continu. Un cop oberta, s'afegeix a "Aplicacions recents" a El meu telèfon.
    2. Al Chromebook, seleccioneu Aplicacions recents.
    3. Seleccioneu l'aplicació que vulgueu reproduir en continu.
  • A través de "Totes les aplicacions", una opció a la qual podeu accedir mitjançant la llista Aplicacions recents que hi ha a El meu telèfon:
    1. Al dispositiu Android, obriu l'aplicació que vulgueu reproduir en continu. Un cop oberta, s'afegeix a "Totes les aplicacions" a El meu telèfon.
    2. Al Chromebook, seleccioneu Aplicacions recents i, a continuació, Totes les aplicacions.
    3. Seleccioneu l'aplicació que vulgueu reproduir en continu.

Consells:

• Utilitzeu el ratolí tàctil del Chromebook per ampliar la imatge d'una aplicació de la mateixa manera que ho faríeu a la pantalla tàctil del telèfon.
  • Si el vostre Chromebook té compatibilitat tàctil, podeu fer servir la pantalla tàctil per interaccionar amb l'aplicació reproduïda en continu.

Finalitzar una reproducció en continu fàcilment amb un telèfon

1. Al telèfon, llisqueu cap avall per obrir Notificacions.
    • Veureu la notificació "Reproduint en continu al teu Chromebook".
  2. Per finalitzar una reproducció, toqueu Finalitza reproducció.

Consells:

• Podeu aturar la reproducció en continu al Chromebook tancant la finestra en què s'està duent a terme.
  • Quan una aplicació que s'està reproduint en continu passa a estar inactiva, la reproducció s'atura automàticament al Chromebook.

Gestionar el perfil d'un Chromebook al telèfon

1. Al telèfon, obriu Configuració .
  2. Toqueu Dispositius connectats.
  3. A "Dispositius connectats", al costat de "Chromebook", toqueu Configuració .
  4. Trieu el vostre perfil.
  5. Permeteu l'accés a:
    • Notificacions
    • Aplicacions
    • Fotos i contingut multimèdia
    • Sincronització Wi‑Fi

Com funciona l'opció de configuració de bloqueig en reposar

L'opció de configuració de bloqueig en reposar s'ha de verificar per poder obrir cada reproducció en continu. Si rebeu un error que diu que l'aplicació no es pot obrir, activeu "Mostra la pantalla de bloqueig en reactivar el dispositiu" i torneu a seguir els passos.

Ja heu configurat una pantalla de bloqueig al telèfon, però no al dispositiu en què esteu reproduint contingut en continu

Quan feu clic a la notificació d'una reproducció en continu, se us demanarà que configureu una preferència de bloqueig en reposar per al dispositiu. Al dispositiu en què esteu reproduint contingut en continu, podeu crear:

• Una contrasenya
  • Un PIN
  • Tant una contrasenya com un PIN

Un cop hàgiu configurat la preferència de bloqueig en reposar, seguiu les instruccions en pantalla per començar a reproduir contingut en continu.

Si ja heu configurat una pantalla de bloqueig al dispositiu en què esteu reproduint contingut en continu, però no al telèfon

Si feu clic en una notificació de reproducció en continu, podreu iniciar la reproducció sense haver de fer cap altra acció.

Si ni el telèfon ni el Chromebook no tenen l'opció de configuració de bloqueig en reposar, rebreu un error que us indicarà que la reproducció en continu no es pot iniciar. Per activar-la, configureu una pantalla de bloqueig al telèfon o al Chromebook.

Resoldre un problema relacionat amb les funcions d'El meu telèfon

Si no podeu accedir a les funcions del telèfon a través d'El meu telèfon amb el Chromebook, proveu de fer el següent:

• Si el telèfon i el Chromebook s'han vinculat anteriorment per Bluetooth, desvinculeu-los de tots dos dispositius.
  • Assegureu-vos que el Bluetooth estigui activat als dos dispositius.
  • Desactiveu el Bluetooth del telèfon i torneu-lo a activar.
  • Apagueu el Chromebook i torneu-lo a encendre.

Obteniu més informació sobre com podeu connectar-vos per Bluetooth al telèfon Android.

Obteniu més informació sobre com podeu connectar-vos a dispositius Bluetooth.

Articles relacionats