Connectar Chromebook a la Wi-Fi

Per connectar-vos a Internet, utilitzeu una xarxa Wi-Fi compatible.

Pas 1: activeu la Wi-Fi

1. A la part inferior dreta, seleccioneu l'hora.
  2. Seleccioneu No connectat .
    Nota: si veieu el nom de la vostra xarxa Wi‑Fi i un senyal de potència, significa que el dispositiu Chromebook ja hi està connectat.
  3. Activa la Wi-Fi.
  4. Chromebook cercarà automàticament les xarxes disponibles i les mostrarà en una llista.

Pas 2: trieu una xarxa i connecteu-vos-hi

Connectar-se a una xarxa oberta
Seleccioneu la xarxa Wi‑Fi .
Recordeu que altres persones connectades a aquesta xarxa podrien veure la vostra informació.
Connectar-se a una xarxa segura
  1. Seleccioneu la xarxa Wi‑Fi segura .
  2. Escriviu la contrasenya de la xarxa.
  3. Seleccioneu Connecta.
Connectar-se a una xarxa oculta

Important: quan afegiu una "xarxa amagada", altres persones podran identificar el dispositiu i esbrinar quines xarxes amagades té configurades.

Els administradors poden amagar les xarxes per limitar-ne l'ús a certes persones. Per connectar-vos a una xarxa amagada:

1. Seleccioneu Uneix-te a altres xarxes Wi‑Fi .
  2. Introduïu les dades de la xarxa al quadre que apareix.
  3. Seleccioneu Connecta.

Les dades d'aquesta xarxa es desen automàticament perquè us hi pugueu connectar més endavant.

Connectar-se a una xarxa d'empresa

Pas 1: comproveu si el vostre certificat està instal·lat

1. Obriu Chrome Chrome.
  2. Escriviu chrome://settings/certificates a la barra d'adreces i premeu Retorn.
  3. Seleccioneu Autoritats.
  4. Cerqueu el certificat de servidor a la llista amb la informació que us hagi proporcionat l'administrador. Si el certificat de servidor no està instal·lat, l'administrador us pot demanar que l'instal·leu.
  5. [Opcional] Si us voleu connectar a una xarxa EAP-TLS, és possible que hàgiu d'instal·lar el certificat d'usuari.

Pas 2: connecteu-vos a la xarxa

1. A la part inferior dreta, seleccioneu l'hora.
  2. Seleccioneu Configuració .
  3. A "Xarxa", seleccioneu Afegeix una connexió i, a continuació, Afegeix una Wi-Fi i, a continuació, Configuració avançada.
  4. Introduïu la informació de la xarxa.
    • Si el certificat de servidor està instal·lat, trieu Predeterminat al camp "Certificat de CA del servidor".
  5. Seleccioneu Connecta.

Esbrinar l'adreça MAC o l'adreça IP

Alguns administradors restringeixen l'accés a una xarxa per evitar que cap desconegut accedeixi a informació privada de la xarxa. És possible que hàgiu de facilitar l'adreça MAC o IP de Chromebook a l'administrador per poder utilitzar la xarxa. Per esbrinar l'adreça MAC o IP, seguiu aquests passos:

1. Inicieu la sessió al dispositiu Chromebook si encara no ho heu fet.
  2. A la part inferior dreta, seleccioneu l'hora.
  3. Seleccioneu la xarxa Wi‑Fi .
  4. Seleccioneu Informació a la part superior del quadre.
  5. Veureu l'adreça IP i l'adreça IPv6 de Chromebook. L'adreça MAC porta l'etiqueta "Wi-Fi".

Xarxes Wi-Fi que funcionen amb dispositius Chromebook

Les xarxes obertes que no requereixen cap contrasenya.

• Les xarxes segures que fan servir configuracions WEP, Dynamic WEP, WPA/WPA2/WPA3-PSK, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise o WPA3-Enterprise.
    • Us recomanem WPA2 o WPA3, ja que són més segures que WEP o WPA.
  • Les xarxes estàndard: 802.11 a/b/g/n i 802.11ac per a Chromebooks amb AC.
Consell: els dispositius ChromeOS amb un joc de xips Wi‐Fi Marvell no són compatibles amb WPA3.

Obtenir més ajuda

* Els dispositius ChromeOS amb un joc de xips Wi‐Fi Marvell no són compatibles amb WPA3.