Log ind på websites med pinkode eller fingeraftryk

Hvis du vil have hurtigere adgang til understøttede websites og apps i Chrome, kan du logge ind med din pinkode eller dit fingeraftryk til Chromebook.

Du kan logge ind med en pinkode eller et fingeraftryk, hvis:

Da loginoplysningerne er enhedsspecifikke, skal du acceptere at bruge WebAuthn på hver ny enhed.

Brug WebAuthn med din pinkode

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Gå til det website, du vil logge ind på.
  3. Gå til websitets loginside.
  4. Angiv dit brugernavn.
  5. Vælg Continue (Fortsæt).
  6. Angiv din pinkode til Chromebook på det numeriske tastatur, der vises.

Brug WebAuthn med dit fingeraftryk

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Gå til det website, du vil logge ind på.
  3. Gå til websitets loginside.
  4. Angiv dit brugernavn.
  5. Vælg Continue (Fortsæt).
  6. Placer din finger på fingeraftrykslæseren på din Chromebook, når dialogboksen vises. Sørg for at bruge en finger, der allerede er gemt et fingeraftryk for.

Almindelige spørgsmål

Gemmer websites min pinkode eller mit fingeraftryk?
Selvom du bruger din pinkode eller dine gemte fingeraftryk til Chromebook til at logge ind på et website, får websitet aldrig adgang til din pinkode eller dine fingeraftryksdata.
Hvordan ved jeg, om loginbeskeder, der beder mig om at angive pinkoden eller fingeraftrykket til min Chromebook, er pålidelige?
Når din Chromebook beder dig om at angive din pinkode eller bruge fingeraftrykslæseren som en del af WebAuthn, forbliver dialogboksen oven på din Chrome-browser. Bemærk, at den øverste del af dialogboksen er højere oppe end adresselinjen i browseren. Din Chromebook-avatar vises også over sætningen "Bekræft din identitet". Disse foranstaltninger gør det svært for skadelige websites at få adgang til dine loginoplysninger.
Hvorfor får jeg en fejlmeddelelse, når jeg har angivet min pinkode eller scannet mit fingeraftryk?
Hvis dialogboksen dukker op, men du får en fejlmeddelelse i Chrome, efter du har scannet dit fingeraftryk eller angivet din pinkode, skal du gøre følgende:
  1. Log ud af din Chromebook.
  2. Log ind igen.