Iniciar la sessió en llocs web amb un PIN o una empremta digital

Per accedir més de pressa a llocs web i aplicacions compatibles des de Chrome, podeu iniciar la sessió amb el PIN o l'empremta digital del Chromebook.

Podeu iniciar la sessió amb un PIN o una empremta digital si:

Com que les credencials són específiques de cada dispositiu, cal que accepteu l'ús de WebAuthn en cada dispositiu nou.

Utilitzar WebAuthn amb el PIN

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. Aneu al lloc web en què vulgueu iniciar la sessió.
  3. Aneu a la pàgina d'inici de sessió del lloc web.
  4. Introduïu el vostre nom d'usuari.
  5. Seleccioneu Continua.
  6. Al teclat numèric que es mostra, introduïu el PIN del Chromebook.

Utilitzar WebAuthn amb l'empremta digital

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. Aneu al lloc web en què vulgueu iniciar la sessió.
  3. Aneu a la pàgina d'inici de sessió del lloc web.
  4. Introduïu el vostre nom d'usuari.
  5. Seleccioneu Continua.
  6. Quan es mostri el quadre de diàleg, col·loqueu el dit al sensor d'empremtes digitals del Chromebook. Assegureu-vos d'utilitzar el dit corresponent a l'empremta digital que hàgiu desat.

Preguntes habituals

Els llocs web emmagatzemen el meu PIN o la meva empremta digital?
Encara que utilitzeu les empremtes digitals desades o el PIN del Chromebook per iniciar la sessió en un lloc web, el lloc web no obtindrà mai cap d'aquestes dades.
Com puc saber si les sol·licituds de PIN o d'empremta digital del Chromebook són fiables?
Quan el Chromebook us demana que introduïu el PIN o toqueu el sensor d'empremtes digitals com a part de WebAuthn, el quadre de diàleg es manté a la part superior del navegador Chrome. Fixeu-vos que la part superior del quadre de diàleg queda a sobre de la barra d'adreces del navegador. L'avatar del Chromebook també es mostra a sobre de la frase "Verifica la teva identitat". Aquestes precaucions dificulten que llocs web maliciosos que proven d'imitar el vostre Chromebook facin rèpliques del quadre de diàleg.
Per què rebo un missatge d'error després d'introduir el PIN o d'escanejar l'empremta digital?
Si veieu el quadre de diàleg però després d'escanejar l'empremta digital o d'introduir el PIN rebeu un missatge d'error a Chrome:
  1. Tanqueu la sessió del Chromebook.
  2. Torneu a iniciar la sessió.

Articles relacionats