Configurar una empremta digital al Chromebook i utilitzar-la per iniciar-hi la sessió

Podeu desbloquejar el Chromebook o iniciar la sessió en llocs web i aplicacions aptes amb l'empremta digital

Configurar una empremta digital

Important: per iniciar la sessió amb l'empremta digital, el Chromebook ha de tenir un lector d'empremtes digitals.

1. A l'extrem inferior dret de la pantalla, seleccioneu l'hora.
  2. Seleccioneu Configuració .
  3. A la secció "Seguretat i privadesa", seleccioneu Pantalla de bloqueig i inici de sessió.
  4. Introduïu la contrasenya del Chromebook i seleccioneu Confirma.
  5. A "Edita les empremtes digitals", seleccioneu Configura.
  6. Seleccioneu Afegeix una empremta digital i escanegeu el dit amb el sensor d'empremtes digitals.
    • Perquè l'empremta s'escanegi millor, assegureu-vos que els costats del dit també entrin en contacte amb el sensor.
  7. Quan hàgiu rebut el missatge "S'ha afegit l'empremta digital", podreu:
    • Seleccionar Afegeix-ne una altra per configurar una altra empremta digital.
    • Seleccionar Fet per acabar.

Suprimir una empremta digital

1. A la part inferior dreta, seleccioneu l'hora.
  2. Seleccioneu Configuració .
  3. A "Comptes", seleccioneu Bloqueig de pantalla.
  4. Introduïu la contrasenya i seleccioneu Confirma.
  5. Al costat de l'opció "Edita les empremtes digitals", seleccioneu Configura.
  6. Al costat de l'empremta digital que vulgueu suprimir, seleccioneu Suprimeix .

Desbloquejar el Chromebook

1. Enceneu el Chromebook.
  2. Col·loqueu el dit registrat a l'escàner d'empremtes digitals.
  3. Si no s'escaneja, pot ser que hàgiu d'introduir la contrasenya del Chromebook.

Consell: perquè l'empremta s'escanegi millor, col·loqueu el dit en diferents angles.

Quan heu d'utilitzar la contrasenya

Heu d'utilitzar la contrasenya en els casos següents:

• El Chromebook s'ha reiniciat.
  • El sensor d'empremtes digitals no reconeix la vostra empremta digital després de diversos intents fallits.
  • Heu canviat d'usuari al mateix dispositiu.
  • Al cap de 48 hores en dispositius Chromebook personals.
  • Al cap de 12 hores en dispositius Chromebook gestionats.

Iniciar la sessió en llocs web i aplicacions

Podeu fer servir l'empremta digital i el PIN per iniciar la sessió en llocs web o aplicacions compatibles. Per fer-ho amb l'empremta digital, primer l'heu de configurar.

Preguntes habituals

On es desa la meva empremta digital i com n'és de segura?

Les dades de l'empremta digital s'emmagatzemen de manera segura i no surten del Chromebook. Aquestes dades no es comparteixen amb Google ni amb cap aplicació del dispositiu. Les aplicacions reben una notificació quan es verifica l'empremta digital.

Obteniu més informació sobre com es protegeixen les dades de les empremtes digitals.

Per què el Chromebook no reconeix la meva empremta digital?

Si el Chromebook no reconeix la vostra empremta digital, comproveu que:

• Sigui el mateix dit que heu utilitzat per desar l'empremta digital.
  • Els costats del dit també toquin el sensor.
  • Tingueu el dit net i sec.
Per què no puc configurar l'empremta digital?
Si no podeu desar l'empremta digital, proveu-ho amb un altre dit o reinicieu el dispositiu. Si el problema continua, envieu-nos suggeriments.
Per què no puc iniciar la sessió en alguns llocs web amb l'empremta digital?
Pot ser que el lloc web no es pugui configurar per iniciar-hi la sessió amb empremtes digitals.