Vad är Chrome Web Store?

Det finns appar, tillägg och webbläsarteman för webbläsaren Google Chrome i Chrome Web Store. Med dessa tillägg kan du göra ännu mer med Chrome.

Få mer gjort med appar för Chrome

Med appar kan du bland annat skapa dokument, redigera foton och lyssna på musik.

Det finns två typer av appar:

• Appar som fungerar som vanliga webbplatser (till exempel Gmail).
  • Appar som fungerar som datorprogram och bygger på vissa funktioner i Chrome (till exempel Google Keep).

Några fördelar med att använda appar:

• Appar installeras snabbt utan att du behöver starta om datorn eller webbläsaren.
  • Dina appar är alltid tillgängliga när du synkroniserar appar på flera datorer.
  • Appar är alltid uppdaterade eftersom de finns på webben.
  • Appar gör aldrig att din dator kraschar. Om du har problem med en app stänger du bara fliken.
  • Det är enkelt att hitta och öppna appen med startprogrammet för appar.
Få ut mer av webbsidorna med hjälp av tillägg

Du kan lägga till tillägg i Google Chrome så att du får ut mer av webbsidorna du besöker.

Några fördelar med att använda tillägg:

• Du kan använda dem för att lägga till nya funktioner i befintliga webbappar.
  • Du får relevanta länkar och information på sidor.
  • Du får snabbt aviseringar om vissa händelser.
  • Du kan använda dem som genvägar när de visas i adressfältet.
Anpassa Chrome med webbläsarteman
Du kan anpassa webbläsaren Google Chrome genom att ändra dess utseende.
Lär dig mer om Chrome Web Store genom att titta på videor

Ta reda på mer om hur Chrome Web Store kan hjälpa dig att få saker gjorda snabbare.

Web apps and the Chrome Web Store

Appar

Chrome Web Store - What's a web app?

Webbläsarteman

Google Chrome Artist Themes

Är du ute efter ett annat språk? Välj textning på ditt språk i videorna.

Tillgänglighet för Chrome Web Store

Du kan installera objekt utan kostnad från Chrome Web Store. Du måste ha ett Google Pay-konto för att kunna betala för appar, tillägg eller webbläsarteman. Kontrollera om Google-betalningar är tillgängliga i ditt land.

Vilka objekt som är tillgängliga i Chrome Web Store beror på platsen och språket i Chrome.

Om du vill se utvalt innehåll och priser för betalobjekt i lokal valuta klickar du på Inställningar Inställningar. Klicka på önskat språk och land.