Què és Chrome Web Store?

A Chrome Web Store, podeu cercar aplicacions, extensions i temes per al navegador Google Chrome que permetin ampliar-ne les possibilitats.

Ampliar les possibilitats amb les aplicacions de Chrome

Podeu utilitzar aplicacions per crear documents, editar fotos, jugar, escoltar música, etc.

N'hi ha de dos tipus:

• Aplicacions que funcionen com llocs web normals (per exemple, Gmail).
  • Aplicacions que funcionen com programes d'escriptori i depenen de determinades funcions de Chrome (per exemple, Google Keep).

Aquests són alguns avantatges d'utilitzar aplicacions:

• S'instal·len ràpidament, sense haver de reiniciar l'ordinador ni el navegador.
  • Estan sempre disponibles quan se sincronitzen amb diversos ordinadors.
  • Estan sempre actualitzades, ja que s'allotgen al web.
  • No fan fallar l'ordinador. Si teniu problemes amb una aplicació, tanqueu la pestanya corresponent.
  • Es localitzen i s'obren molt fàcilment amb el menú d'aplicacions.
Augmentar la utilitat de les pàgines web amb extensions

Afegiu extensions a Google Chrome perquè les pàgines web que visiteu siguin més útils.

Aquests són alguns avantatges d'utilitzar extensions:

• Les podeu utilitzar per afegir funcions noves a aplicacions web existents.
  • Us proporcionen enllaços i informació rellevants sobre les pàgines.
  • Rebeu notificacions puntuals de determinats esdeveniments.
  • Les podeu utilitzar com a dreceres quan es mostren a la barra d'adreces.
Personalitzar Chrome amb temes del navegador
Podeu personalitzar el navegador Google Chrome canviant-ne l'aspecte.
Mirar vídeos per obtenir informació sobre Chrome Web Store

Esbrineu com Chrome Web Store us pot ajudar a ser més eficients.

Web apps and the Chrome Web Store

Aplicacions

Chrome Web Store - What's a web app?

Temes del navegador

Google Chrome Artist Themes

Cerqueu un altre idioma? Seleccioneu els subtítols del vídeo en el vostre idioma.

Disponibilitat de Chrome Web Store

Podeu instal·lar elements sense cost econòmic des de Chrome Web Store. Per comprar aplicacions, extensions o temes del navegador, heu de tenir un compte de Google Payments. Mireu si aquest servei està disponible al vostre país.

Chrome Web Store us mostrarà els elements disponibles en funció de la vostra ubicació i l'idioma en què tingueu el navegador Chrome.

Per veure el contingut destacat i els elements de pagament en la moneda local, feu clic a Configuració Configuració i seleccioneu el vostre idioma i país.