Administrer advarsler om usikre websites

Du får vist en advarsel, hvis det indhold, du forsøger at se, er skadeligt eller vildledende. Disse websites kaldes også websites med "phishing" eller "malware".

Få advarsler om skadeligt eller vildledende indhold

Registrering af phishing og malware er som standard aktiveret. Når registrering er aktiveret, kan du få vist meddelelserne nedenfor. Hvis du får vist en af disse meddelelser, anbefaler vi, at du ikke besøger websitet.

• Det website, du er på vej til, indeholder malware: Det website, du vil besøge, vil muligvis forsøge at installere skadelig software kaldet malware på din computer.
  • Du er på vej til et vildledende website: Det website, du vil besøge, er muligvis et phishingwebsite.
  • Mistænkeligt website: Det website, du vil besøge, virker mistænkeligt og er muligvis ikke sikkert.
  • Det website, du er på vej til, indeholder skadelige programmer: Det website, du vil besøge, vil muligvis forsøge at narre dig til at installere programmer, der skaber problemer, når du bruger internettet.
  • Denne side forsøger at indlæse scripts fra kilder, som ikke er godkendt: Det website, du vil besøge, er ikke sikkert.

Vigtigt! Tænk dig grundigt om, før du downloader. Nogle websites forsøger at narre dig til at downloade skadelig software ved at fortælle dig, at du har virus på enheden. Pas på, at du ikke downloader skadelig software.

Mente du [websitenavn]?

Hvis du får vist denne meddelelse, vurderer Chrome, at webadressen muligvis er på et andet website end det, du forventede.

Meddelelsesteksten kan også være "Er dette det rigtige website?" eller "Falsk website forude".

Denne meddelelse vises, når det website, du vil besøge:

• Ligner et sikkert website, som du ofte besøger.
  • Forsøger at narre dig med en webadresse, der kun adskiller sig minimalt i forhold til adressen for et kendt sikkert website.
  • Har en webadresse, der kun adskiller sig minimalt fra en webadresse i din browserhistorik.

Hvis du mener, at en side er blevet rapporteret ved en fejl, og du vil fortsætte til websitet, kan du trykke på Ignorer.

Beskrivelse af advarslerne om skadeligt eller vildledende indhold

• Vildledende websites (også kendt som websites til "phishing" eller "social manipulation") forsøger at narre dig til at gøre noget risikabelt online. Det kan f.eks. være at afsløre adgangskoder eller personlige oplysninger, som regel via et falsk website.
  • Skadelige websites (også kaldet websites med "malware" eller "uønsket software") kan skade din computer eller skabe problemer, når du bruger internettet. Se, hvordan du fjerner uønskede annoncer, pop op-vinduer og malware i Chrome.
  • Google Beskyttet browsing: Google hjælper med at beskytte dig mod skadelige websites ved at føre en liste over websites, der kan udgøre en risiko for malware- eller phishingangreb. Google analyserer også websites og advarer dig, hvis et website ser ud til at være skadeligt. Få flere oplysninger om Google Beskyttet browsing.
  • Bruger du en Chromebook på arbejdet eller i skolen? Din netværksadministrator kan have konfigureret registrering af phishing og malware for dig, og du vil derfor ikke selv kunne ændre denne indstilling. Se, hvordan du bruger en Chromebook på arbejdet eller i skolen.

Mit website eller min software er angivet som skadelig eller mistænkelig