Administrer advarsler om usikre websites

Du får vist en advarsel, hvis det indhold, du forsøger at se, er skadeligt eller vildledende. Disse websites kaldes også websites med "phishing" eller "malware".

Få advarsler om skadeligt eller vildledende indhold

Registrering af phishing og malware er som standard aktiveret. Når registrering er aktiveret, kan du få vist meddelelserne nedenfor. Hvis du får vist en af disse meddelelser, anbefaler vi, at du ikke besøger websitet.

• Det site, du er på vej til, indeholder malware: Det website, du er ved at besøge, prøver muligvis at installere skadelig software kaldet malware på din computer.
  • Vildledende website forude: Det website, du forsøger at besøge, kan være et phishingwebsite.
  • Det website, du er på vej til, indeholder skadelige programmer: Det website, du er ved at besøge, prøver muligvis at narre dig til at installere programmer, der kan skabe problemer, når du bruger internettet.
  • Denne side forsøger at indlæse scripts fra kilder, som ikke er godkendte: Det website, du forsøger at besøge, er ikke sikkert.
  • Vil du fortsætte til [websitenavn]? Det website, du er på vej til, prøver muligvis at vildlede dig og er muligvis ikke det website, du vil besøge.

Vigtigt! Tænk dig grundigt om, før du downloader. Nogle websites forsøger at narre dig til at downloade skadelig software ved at fortælle dig, at du har virus på enheden. Pas på, at du ikke downloader skadelig software.

Se usikre websites

Du kan gå til en side, der viser en advarsel. Dette frarådes dog.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Detaljer på den side, hvor du får vist en advarsel.
  3. Tryk på Gå til dette usikre website.
  4. Siden indlæses nu.

Deaktiver advarsler om skadelige og vildledende websites

If you don't want to be warned about unsafe content, you can turn off deceptive and dangerous site alerts. This also turns off download warnings.

Important: We do not recommend turning off alerts.

1. On your computer, open Chrome.
  2. At the top right, click More Mereand then Settings.
  3. Under "People," click Sync and Google Services.
  4. Under "Other Google Services," turn off Safe Browsing.

Beskrivelse af advarslerne om skadeligt eller vildledende indhold

• Vildledende websites (også kendt som websites til "phishing" eller "social manipulation") forsøger at narre dig til at gøre noget risikabelt online. Det kan f.eks. være at afsløre adgangskoder eller personlige oplysninger, som regel via et falsk website.
  • Skadelige websites (også kaldet websites med "malware" eller "uønsket software") kan skade din computer eller skabe problemer, når du bruger internettet. Se, hvordan du fjerner uønskede annoncer, pop op-vinduer og malware i Chrome.
  • Google Beskyttet browsing: Google hjælper med at beskytte dig mod skadelige websites ved at føre en liste over websites, der kan udgøre en risiko for malware- eller phishingangreb. Google analyserer også websites og advarer dig, hvis et website ser ud til at være skadeligt. Få flere oplysninger om Google Beskyttet browsing.
  • Bruger du en Chromebook på arbejdet eller i skolen? Din netværksadministrator kan have konfigureret registrering af phishing og malware for dig, og du vil derfor ikke selv kunne ændre denne indstilling. Se, hvordan du bruger en Chromebook på arbejdet eller i skolen.

Mit website eller min software er angivet som skadelig