Gestionar els advertiments sobre llocs web no segurs

Si el contingut que voleu veure és perillós o enganyós, es mostrarà un advertiment. Aquests llocs web sovint es denominen "llocs web de pesca de credencials" o "llocs web de programaris maliciosos".

Rebre advertiments sobre contingut perillós i enganyós

Quan la detecció de pesca de credencials o de programari maliciós està activada (opció predeterminada), és possible que vegeu els missatges següents. En aquests casos, us recomanem que no visiteu el lloc web.

• Aquest lloc web conté programari maliciós: és possible que el lloc web que voleu visitar provi d'instal·lar programari maliciós a l'ordinador.
  • Aquest lloc web és enganyós: és possible que el lloc web que proveu de visitar sigui un lloc de pesca de credencials.
  • Aquest lloc web és sospitós: el lloc web que voleu visitar sembla sospitós i és possible que no sigui segur.
  • Aquest lloc web conté programes perjudicials: és possible que el lloc web que voleu visitar provi d'enganyar-vos perquè instal·leu programes que causen problemes quan navegueu per Internet.
  • Aquesta pàgina està provant de carregar scripts de fonts no autenticades: el lloc web que proveu de visitar no és segur.
  • Volíeu dir [nom del lloc web]? O és el lloc web correcte?: pot ser que el lloc web que voleu visitar provi de confondre-us i que no sigui el que proveu de visitar.

Important: baixeu contingut amb precaució. Alguns llocs web mostren avisos que indiquen que us ha entrat un virus per provar d'enganyar-vos i que baixeu programari perjudicial. Aneu amb compte i no el baixeu.

Veure llocs web, contingut i baixades no segurs

Podeu visitar una pàgina o accedir a un fitxer baixat en què es mostri un advertiment, tot i que no us ho recomanem.

Visitar una pàgina no segura

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la pàgina on vegeu l'advertiment, feu clic a Detalls.
  3. Feu clic a Visita aquest lloc web no segur.
  4. La pàgina es carregarà.

Quan visiteu un lloc web no segur, Chrome provarà de suprimir el contingut no segur de la pàgina.

Per veure tota la pàgina, seguiu aquests passos:

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. Al lloc web enganyós, feu clic a Contingut bloquejat Content blocked, a la dreta de la barra d'adreces.
  3. A l'alerta, feu clic a Carrega tot el lloc web.
  4. La pàgina es carregarà.

Si a l'error es mencionen scripts, podeu fer clic a Carrega l'script no segur per veure la pàgina sencera.

Baixar un fitxer no segur

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i després Baixades.
  3. Cerqueu el fitxer que vulgueu baixar.
  4. Feu clic a Recupera el fitxer maliciós.

Desactivar els advertiments sobre llocs web perillosos i enganyosos

Si no voleu rebre advertiments sobre contingut no segur, podeu desactivar les alertes sobre llocs web enganyosos i perillosos. Aquesta acció també desactiva els advertiments de baixades.

Important: no recomanem que desactiveu les alertes.

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i després Configuració.
  3. A "Privadesa i seguretat", feu clic a Navegació segura.

El meu programari o lloc web estan marcats com a perillosos

Ignorar els advertiments sobre pàgines que poden ser sospitoses

Si rebeu aquest missatge, Chrome considera que un lloc web que esteu a punt de visitar pot no ser segur. És possible que rebeu aquest missatge pels motius següents:

• El lloc web està provant de confondre-us canviant lleugerament un URL segur.
  • L'URL del lloc web és lleugerament diferent d'un URL del vostre historial de navegació.
  • El lloc web té un historial de comportament no segur.

Si creieu que una pàgina s'ha marcat per error i voleu accedir al lloc web, feu clic a Ignora.

Si sou desenvolupador i el vostre lloc web s'ha marcat per error, contacteu amb nosaltres.

Què signifiquen els advertiments sobre contingut perillós i enganyós