Vælg dit beskyttelsesniveau for Beskyttet browsing i Chrome

Når du bruger Google Beskyttet browsing i Chrome, modtager du advarsler, der hjælper med at beskytte dig mod malware, skadelige websites og udvidelser, phishing, skadelige og påtrængende annoncer samt social manipulation.

Beskyttet browsing crawler og analyserer nettet for at finde potentielt skadelige websites og føje dem til listerne for Beskyttet browsing. Hver gang du besøger et website eller forsøger at downloade, tjekker Chrome med Beskyttet browsing på baggrund af det beskyttelsesniveau, du har valgt.

Du kan vælge:

• Forbedret beskyttelse: Forbedret beskyttelse er Googles mest sikre browseroplevelse, der yder beskyttelse mod kendte og potentielle nye farer.
  • Standardbeskyttelse: Standardbeskyttelse yder som standard beskyttelse mod kendte farer.
  • Ingen beskyttelse (anbefales ikke): Du kan også deaktivere Beskyttet browsing, men så er du ikke beskyttet mod potentielt farlige websites, downloads og udvidelser. Din indstilling for Beskyttet browsing i andre Google-produkter påvirkes ikke.

Du kan vælge at besøge et usikkert website eller downloade en fil, når du har modtaget en advarsel fra Chrome.

Om beskyttelsesniveauer i Beskyttet browsing

Forbedret beskyttelse

Når du aktiverer Forbedret beskyttelse, får du advarsler om potentielt farlige websites, downloads og udvidelser. Dette gælder også udvidelser, som Google ikke tidligere har kendt til.

Når du besøger et website, sender Chrome websitets webadresse til Google Beskyttet browsing sammen med et lille uddrag af sideindhold, udvidelsesaktivitet samt systemoplysninger for at tjekke, om de kan være skadelige. Denne kontrol omfatter også dybdegående scanninger af mistænkelige downloads. Oplysninger, der sendes til Google Beskyttet browsing, bruges kun til sikkerhedsmæssige formål.

Hvis du er logget ind på din Google-konto, udvides Beskyttet browsing til alle dine Google-tjenester ved at gemme disse data på din Google-konto – f.eks. kan Beskyttet browsing øge beskyttelsen i Gmail efter en sikkerhedshændelse.

Forbedret beskyttelse:

• Forbedrer din og alles sikkerhed på nettet.
  • Advarer dig, hvis du bruger en adgangskode, der er blevet kompromitteret som følge af et brud på datasikkerheden.
  • Gør ikke din browser eller enhed mærkbart langsommere.
Standardbeskyttelse

Når du bruger Chrome, er Standardbeskyttelse som standard aktiveret, og du modtager advarsler om websites, downloads og udvidelser, der er blevet identificeret som farlige.

Chrome sender en sløret del af de webadresser, du besøger via privatlivsbeskyttende servere, før de videresendes til Google, for at skjule din IP-adresse, når du besøger et website. Hverken Google eller den tredjepart, der står for driften af den privatlivsbeskyttende server, kan se både den webadresse, du besøger, og din IP-adresse. Google tjekker den slørede del af webadressen i forhold til listerne fra Beskyttet browsing og advarer dig, hvis websitet står på en af listerne.

Standardbeskyttelse:

• Sender kun fulde webadresser og uddrag af sideindhold til Google, hvis et website gør noget mistænkeligt.
  • Giver dig mulighed for at vælge at være med til at forbedre sikkerheden for dig og alle på nettet.
  • Giver dig mulighed for at vælge at få en advarsel, hvis du bruger en adgangskode, der er blevet kompromitteret som følge af et brud på datasikkerheden.

Skift beskyttelsesniveau for Beskyttet browsing

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du vælge Mere Mere og derefter Indstillinger.
  3. Til venstre skal du vælge Privatliv og sikkerhed og så Sikkerhed.
  4. Vælg det niveau af "Beskyttet browsing", du vil bruge.
    • Forbedret beskyttelse
    • Standardbeskyttelse
    • Ingen beskyttelse

Du kan også gennemgå og administrere dine avancerede sikkerhedsindstillinger for at få en mere privat og sikker browseroplevelse. Se, hvordan du administrerer yderligere sikkerhedsindstillinger i Chrome.