Navigeringsmeny

Importera eller exportera bokmärken

Du kan importera bokmärken eller favoriter från en annan webbläsare till Google Chrome. Du kan även använda bokmärken från Chrome i andra webbläsare genom att exportera dem som en HTML-fil.

Importera bokmärken

Du kan importera bokmärken från flera källor.

Från Firefox, Internet Explorer eller Safari

Så här importerar du bokmärken:

1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Klicka på menyn Meny uppe till höger.
  3. Välj Bokmärken och sedan Importera bokmärken och inställningar.
  4. Välj det program som innehåller de bokmärken som du vill importera.
  5. Klicka på Importera.
  6. Klicka på Klar.

Om du inte har skapat några bokmärken i Chrome visas bokmärkena i bokmärkesfältet.

Om du redan har bokmärken i Chrome läggs bokmärkena i en ny mapp med namnet Importerat från …

Från alla andra webbläsare

Exportera bokmärkena från webbläsaren som en HTML-fil:

1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Klicka på menyn Meny uppe till höger.
  3. Välj Importera bokmärken och inställningar.
  4. Välj Skapar bokmärke för HTML-fil på menyn Från.
  5. Välj Välj fil.
  6. Ladda upp den sparade HTML-filen.
  7. Klicka på Klar.

Om du inte har skapat några bokmärken i Chrome visas bokmärkena i bokmärkesfältet.

Om du redan har bokmärken i Chrome läggs bokmärkena i en ny mapp med namnet Importerat från …

Från Google Verktygsfält
  1. Öppna Chrome.
  2. Öppna Bokmärken.
  3. Logga in med samma Google-konto som du använder när du loggar in i Google Verktygsfält.
  4. Klicka på Exportera bokmärken till vänster. Bokmärkena laddas ned till datorn som en HTML-fil.
  5. Klicka på menyn Meny uppe till höger.
  6. Välj Importera bokmärken och inställningar.
  7. Välj Skapar bokmärke för HTML-fil på menyn Från.
  8. Välj Välj fil.
  9. Ladda upp den sparade HTML-filen.
  10. Klicka på Klar.
Från andra enheter där du använder Chrome

Om dina bokmärken sparas i Chrome på en annan enhet är det enklaste sättet att få dem till enheten du använder att logga in i Chrome på båda. Synkronisera sedan bokmärkena med ditt Google-konto.

Exportera bokmärken från Chrome

1. Öppna Chrome.
  2. Klicka på menyn Meny uppe till höger.
  3. Välj Bokmärken och sedan Bokmärkeshanteraren.
  4. Klicka på Ordna i hanteraren.
  5. Välj Exportera bokmärken.

Chrome exporterar dina bokmärken som en HTML-fil som du sedan kan importera i en annan webbläsare.