Importera eller exportera bokmärken

Du kan byta webbläsare utan att bli av med dina bokmärken till webbplatser du gillar.

Lägga till bokmärken i Chrome

Så här importerar du bokmärken från de flesta webbläsare, t.ex. Firefox, Internet Explorer eller Safari:

1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Klicka på Mer Mer uppe till höger.
  3. Välj Bokmärken och sedan Importera bokmärken och inställningar.
  4. Välj det program som innehåller de bokmärken som du vill importera.
  5. Klicka på Importera.
  6. Klicka på Klar.
Från Google Verktygsfält i Internet Explorer
  1. Öppna Chrome.
  2. Gå till google.com/bookmarks.
  3. Logga in med samma Google-konto som du använder i Google Verktygsfält.
  4. Klicka på Exportera bokmärken till vänster. Bokmärkena laddas ned till datorn som en HTML-fil.
  5. Klicka på Mer Mer uppe till höger.
  6. Välj Bokmärken och sedan Importera bokmärken och inställningar.
  7. Välj HTML-fil med bokmärken på rullgardinsmenyn.
  8. Välj Välj fil.
  9. Ladda upp den sparade HTML-filen.
  10. Klicka på Klar.
Från alla andra webbläsare
  1. Exportera bokmärkena från webbläsaren som en HTML-fil på datorn.
  2. Öppna Chrome.
  3. Klicka på Mer Mer uppe till höger.
  4. Välj Bokmärken och sedan Importera bokmärken och inställningar.
  5. Välj HTML-fil med bokmärken på rullgardinsmenyn.
  6. Välj Välj fil.
  7. Ladda upp den sparade HTML-filen.
  8. Klicka på Klar.

Om du inte har några bokmärken i Chrome visas bokmärkena i bokmärkesfältet.

Om du redan har bokmärken i Chrome läggs bokmärkena i en ny mapp med namnet Importerat från …

Så här öppnar du ett bokmärke:

1. Klicka på Mer Mer uppe till höger och sedan Bokmärken.
  2. Om du redan hade bokmärken i Chrome tittar du efter en ny mapp med namnet Importerat från …

Läs mer om hur du sparar, visar och redigerar bokmärken.

Använda samma bokmärken på alla enheter

Logga in i Chrome med samma Google-konto på alla dina enheter. Som standard synkroniseras bokmärkena på alla.

Läs mer om hur du använder samma bokmärken på alla enheter.

Flytta bokmärken till en annan webbläsare

Om du vill använda en annan webbläsare kan du flytta dina bokmärken dit.

1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Klicka på Mer Mer uppe till höger.
  3. Välj Bokmärken och sedan Bokmärkeshanteraren.
  4. Klicka på Ordna och sedan Exportera bokmärken till HTML-fil högst upp.

Bokmärkena exporteras som en HTML-fil. Importera bokmärkena i en annan webbläsare med hjälp av den här filen.