Importera eller exportera bokmärken

Du kan importera bokmärken eller favoriter från en annan webbläsare till Google Chrome. Du kan även använda bokmärken från Chrome i andra webbläsare genom att exportera dem som en HTML-fil.

Importera bokmärken

Du kan importera bokmärken från flera källor.

Från Firefox, Internet Explorer eller Safari

Så här importerar du bokmärken:

1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Klicka på Mer Mer uppe till höger.
  3. Välj Bokmärken och sedan Importera bokmärken och inställningar.
  4. Välj det program som innehåller de bokmärken som du vill importera.
  5. Klicka på Importera.
  6. Klicka på Klar.

Om du inte har skapat några bokmärken i Chrome visas bokmärkena i bokmärkesfältet.

Om du redan har bokmärken i Chrome läggs bokmärkena i en ny mapp med namnet Importerat från …

Från alla andra webbläsare

Exportera först bokmärkena från webbläsaren som en HTML-fil. Importera sedan bokmärkena till Chrome:

1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Klicka på Mer Mer uppe till höger.
  3. Välj Bokmärken och sedan Importera bokmärken och inställningar.
  4. Välj HTML-fil med bokmärken på menyn Från.
  5. Välj Välj fil.
  6. Ladda upp den sparade HTML-filen.
  7. Klicka på Klar.

Om du inte har skapat några bokmärken i Chrome visas bokmärkena i bokmärkesfältet.

Om du redan har bokmärken i Chrome läggs bokmärkena i en ny mapp med namnet Importerat från …

Från Google Verktygsfält
  1. Öppna Chrome.
  2. Öppna Bokmärken.
  3. Logga in med samma Google-konto som du använder när du loggar in i Google Verktygsfält.
  4. Klicka på Exportera bokmärken till vänster. Bokmärkena laddas ned till datorn som en HTML-fil.
  5. Klicka på Mer Mer uppe till höger.
  6. Välj Bokmärken och sedan Importera bokmärken och inställningar.
  7. Välj HTML-fil med bokmärken på menyn Från.
  8. Välj Välj fil.
  9. Ladda upp den sparade HTML-filen.
  10. Klicka på Klar.
Från andra enheter där du använder Chrome

Om du har bokmärken i Chrome på en annan enhet och vill överföra dem till den enhet du använder gör du det enklast genom att logga in i Chrome på båda enheterna. Synkronisera därefter bokmärkena med Google-kontot.

Till en mobil enhet

Om du vill överföra bokmärken till en mobil enhet synkroniserar du Google-kontot mellan datorn och den mobila enheten.

1. Importera bokmärkena på datorn enligt stegen ovan.
  2. Logga in i Chrome på både datorn och den mobila enheten.
  3. Synkronisera bokmärkena med Google-kontot.

Exportera bokmärken från Chrome

1. Öppna Chrome.
  2. Klicka på Mer Mer uppe till höger.
  3. Välj Bokmärken och sedan Bokmärkeshanteraren.
  4. Klicka på Ordna i hanteraren.
  5. Välj Exportera bokmärken.

Chrome exporterar dina bokmärken som en HTML-fil som du sedan kan importera i en annan webbläsare.