Importér bokmerker og innstillinger

Du kan bytte nettleser uten å miste innstillingene og alle bokmerkene for favorittnettstedene dine. Avhengig av hvilken nettleser du har brukt, kan innstillingene inkludere følgende informasjon:

• nettlesingsloggen
  • standard startside
  • bokmerker
  • standard søkemotorer
  • lagrede passord

Legg til bokmerker i Chrome

Slik importerer du bokmerker fra de fleste nettlesere, for eksempel Firefox, Internet Explorer og Safari:

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer Mer øverst til høyre.
  3. Velg Bokmerker etterfulgt av Importér bokmerker og innstillinger.
  4. Velg programmet som inneholder bokmerkene du vil importere.
  5. Klikk på Importér.
  6. Klikk på Ferdig.
Fra Google-verktøylinjen i Internet Explorer
  1. Åpne Chrome.
  2. Gå til google.com/bookmarks.
  3. Logg på med samme Google-konto som du brukte med Google-verktøylinjen.
  4. Klikk på Eksportér bokmerker til venstre. Bokmerkene lastes ned på datamaskinen som en HTML-fil.
  5. Klikk på Mer Mer øverst til høyre.
  6. Velg Bokmerker etterfulgt av Importér bokmerker og innstillinger.
  7. Velg HTML-fil med bokmerker fra rullegardinmenyen.
  8. Klikk på Velg fil.

Fra alle andre nettlesere

1. Eksportér bokmerkene fra nettleseren som en HTML-fil på datamaskinen.
  2. Åpne Chrome.
  3. Klikk på Mer Mer øverst til høyre.
  4. Velg Bokmerker etterfulgt av Importér bokmerker og innstillinger.
  5. Velg HTML-fil med bokmerker fra rullegardinmenyen.
  6. Klikk på Velg fil.

Hvis du ikke har opprettet noen bokmerker i Chrome, vises bokmerkene direkte i bokmerkeraden.

Hvis du allerede har bokmerker i Chrome, finner du bokmerkene i en ny mappe som heter «Importert».

På Chromebook

1. Åpne Chrome.
  2. Klikk på Mer Mer øverst til høyre.
  3. Velg Bokmerker etterfulgt av Bokmerkebehandling.
  4. Klikk på Organiser øverst til venstre.
  5. Velg Importér bokmerker fra HTML-fil fra rullegardinmenyen.
  6. Last opp den lagrede HTML-filen.

Åpne bokmerkene dine

1. Øverst til høyre klikker du på Mer Mer etterfulgt av Bokmerker.
  2. Hvis du allerede har bokmerker i Chrome, kan du se etter en ny mappe som heter «Importert».

Finn ut mer om lagring, visning og endring av bokmerker.

Få bokmerker på alle enhetene dine

Slå på synkronisering i Chrome med den samme Google-kontoen på alle enhetene dine. Bokmerkene dine synkroniseres som standard på alle enhetene.

Finn ut mer om hvordan du får bokmerkene dine på alle enhetene dine.

Sånn importeres bokmerker

Hvis du ikke har noen bokmerker i Chrome fra før, vises de importerte bokmerkene i bokmerkeraden.

Hvis du allerede har bokmerker i Chrome, blir de importerte bokmerkene lagt til i «Andre bokmerker»-mappen på slutten av bokmerkeraden.

Finn ut mer om hvordan du bruker bokmerkeraden.

Flytt bokmerker til en annen nettleser

Hvis du bestemmer deg for å bruke en annen nettleser, kan du ta med deg alle Chrome-bokmerkene dine.

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer Mer øverst til høyre.
  3. Velg Bokmerker etterfulgt av Bokmerkebehandling.
  4. Klikk på Mer Mer etterfulgt av Eksportér bokmerker øverst.

Chrome eksporterer bokmerkene dine som en HTML-fil. Bruk denne filen til å importere bokmerkene dine til en annen nettleser.