Navigatiemenu

Bladwijzers importeren of exporteren

U kunt bladwijzers of favorieten vanuit een andere browser naar Google Chrome importeren. U kunt uw Chrome-bladwijzers ook ergens anders gebruiken door ze te exporteren als HTML-bestand.

Bladwijzers importeren

U kunt bladwijzers uit meerdere bronnen importeren.

Vanuit Firefox, Internet Explorer of Safari

Volg deze stappen om uw bladwijzers te importeren:

1. Open Chrome op uw computer.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Menu Menu.
  3. Selecteer Bladwijzers en vervolgens Bladwijzers en instellingen importeren.
  4. Selecteer het programma met de bladwijzers die u wilt importeren.
  5. Klik op Importeren.
  6. Klik op Gereed.

Als u geen bladwijzers in Chrome heeft gemaakt, worden de bladwijzers in uw bladwijzerbalk weergegeven.

Als u al bladwijzers in Chrome heeft, worden de bladwijzers in een nieuwe map 'Geïmporteerd uit ...' geplaatst.

Vanuit alle andere browsers

Bladwijzers als HTML-bestand exporteren vanuit de browser:

1. Open Chrome op uw computer.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Menu Menu.
  3. Selecteer Bladwijzers en instellingen importeren.
  4. Selecteer HTML-bestand met bladwijzers in het dropdown-menu 'Van'.
  5. Selecteer Bestand kiezen.
  6. Upload het opgeslagen HTML-bestand.
  7. Klik op Gereed.

Als u geen bladwijzers in Chrome heeft gemaakt, worden de bladwijzers in uw bladwijzerbalk weergegeven.

Als u al bladwijzers in Chrome heeft, worden de bladwijzers in een nieuwe map 'Geïmporteerd uit ...' geplaatst.

Vanuit Google Toolbar
  1. Open Chrome.
  2. Ga naar Bladwijzers.
  3. Log in met het Google-account dat u gebruikt om in te loggen bij Google Toolbar.
  4. Klik aan de linkerkant op Bladwijzers exporteren. Uw bladwijzers worden naar uw computer gedownload als HTML-bestand.
  5. Klik in de rechterbovenhoek op Menu Menu.
  6. Selecteer Bladwijzers en instellingen importeren.
  7. Selecteer HTML-bestand met bladwijzers in het dropdown-menu 'Van'.
  8. Selecteer Bestand kiezen.
  9. Upload het opgeslagen HTML-bestand.
  10. Klik op Gereed.
Vanaf andere apparaten waarop u Chrome gebruikt

Als uw bladwijzers zijn opgeslagen in Chrome op een ander apparaat, is de eenvoudigste manier om ze op het apparaat dat u gebruikt te krijgen door op beide apparaten in te loggen bij Chrome. Vervolgens synchroniseert u de bladwijzers naar uw Google-account.

Bladwijzers exporteren uit Chrome

1. Open Chrome.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Menu Menu.
  3. Selecteer Bladwijzers en vervolgens Bladwijzermanager.
  4. Klik in de manager op het menu Organiseren.
  5. Selecteer Bladwijzers exporteren.

Chrome exporteert uw bladwijzers als een HTML-bestand dat u vervolgens in een andere browser kunt importeren.

Megan is Google Chrome-expert en auteur van deze Help-pagina. Help haar dit artikel te verbeteren door hieronder feedback achter te laten.