Bruk progressive nettprogrammer

Et progressivt nettprogram (PWA – progressive web app) er en app som er utviklet for nettet og gir en opplevelse som ligner på en mobilapp. PWA-er er raske og har mange av funksjonene som er tilgjengelige på mobilenheter. De kan for eksempel fungere uten nett og sende varsler.

Du kan bruke PWA-er for å få en rask nettopplevelse på datamaskinen eller mobilenheten din. Du kan installere et PWA for å få raskere tilgang og ytterligere funksjonalitet, for eksempel mer lagringsplass til innhold som du kan bla gjennom uten nett.

Tips: Selv om PWA-er er laget for å fungere uten nett, kan det hende at noen av dem ikke fungerer ordentlig uten noen tilkobling.

Installer PWA-er (progressive web app – progressivt nettprogram)

1. Åpne Chrome Chrome på Android-enheten din.
  2. Gå til nettstedet med det progressive nettprogrammet du vil installere.
  3. Trykk på Installer.
  4. Følg veiledningen på skjermen.

Avinstaller et PWA

1. Åpne Innstillinger Innstillinger på app-uttrekksmenyen eller startskjermen.
  2. Trykk på Apper og varsler og så Se alle appene.
  3. Finn PWA-et du vil fjerne, og trykk på ikonet.
  4. Trykk på Avinstaller.

Godta eller avvis oppdateringer av appnavn

Du får appoppdateringer fra Google Chrome når appen vil oppdatere navnet under ikonet på skjermen.

Du kan velge om du vil godta oppdateringen eller avinstallere appen.

Viktig: Store endringer, for eksempel at navnet endres slik at appen ligner på en annen app, kan være skadelige endringer fra utviklerens side. Hvis du tror dette kan være tilfellet, bør du avinstallere appen.

• Slik godtar du endringen: Trykk på OK.
  • Slik avinstallerer du appen: Trykk på Avinstaller appenog så Avinstallerog så OK.