Bruk progressive nettprogrammer

Du kan bruke progressive nettprogrammer (PWA-er) for å få en rask nettopplevelse på datamaskinen eller mobilenheten. Du kan installere PWA-et for raskere tilgang og mer funksjonalitet.

Installer PWA-er (progressive web app – progressivt nettprogram)

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Gå til nettstedet du vil installere.
  3. Øverst til høyre i adressefeltet klikker du på Installer Legg til.
  4. Følg veiledningen på skjermen for å installere PWA-et.

Tips: Noen apper har snarveier til funksjoner. For å finne en liste over appsnarveier på en Windows-datamaskin høyreklikker du på PWA-filen på dokken.

Avinstaller et PWA

Avinstaller fra en Windows-, Mac- eller Linux-datamaskin
  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Gå til nettstedet du vil avinstallere.
  3. Øverst til høyre klikker du på Mer Mer og så Avinstaller [nettstedsnavn].

Tips: Du kan også administrere PWA-er via chrome://apps.

Avinstaller fra en Chromebook
  1. Høyreklikk på ikonet for PWA-et i appoversikten.
  2. Velg Fjern fra Chrome.
  3. For å slette data, velg Slett data.
    • Viktig: Dette sletter også alle data fra det tilsvarende nettstedet, så du må logge på igjen neste gang du besøker det.
  4. Velg Fjern.

Beslektede ressurser

Hvis du er en utvikler, kan du finne ut hvordan du bygger og tester PWA-er.