Progressive web-apps gebruiken

Je kunt progressive web-apps (PWA's) gebruiken voor snelle internetfunctionaliteit op je computer of mobiele apparaat. Je kunt de PWA installeren voor snellere toegang en extra functionaliteit.

Een PWA installeren

1. Open Chrome op je computer.
  2. Ga naar een website die je wilt installeren.
  3. Klik rechtsboven in de adresbalk op Installeren Toevoegen.
  4. Volg de instructies op het scherm om de PWA te installeren.

Een PWA verwijderen

Verwijderen van een Windows-, Mac- of Linux-computer
  1. Open Chrome op je computer.
  2. Ga naar een website die je wilt verwijderen.
  3. Klik rechtsboven op Meer Meer en dan [sitenaam] verwijderen.

Tip: Je kunt PWA's ook beheren via chrome://apps.

Verwijderen van een Chromebook
  1. Klik in de launcher met de rechtermuisknop op het pictogram van de PWA.
  2. Selecteer Verwijderen uit Chrome.
  3. Als je gegevens wilt wissen, kies je Gegevens wissen.
    • Belangrijk: Hiermee worden ook alle gegevens van de bijbehorende website gewist. De volgende keer dat je de site bezoekt, moet je dus weer inloggen.
  4. Selecteer Verwijderen.

Gerelateerde bronnen

Als je ontwikkelaar bent, bekijk je meer informatie over hoe je een PWA kunt maken en testen.