Utilitzar aplicacions web progressives

Podeu utilitzar aplicacions web progressives (PWA) per gaudir d'una experiència web ràpida a l'ordinador o al dispositiu mòbil. Les podeu instal·lar per agilitzar-hi l'accés i obtenir-ne una funcionalitat addicional.

Instal·lar una PWA

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. Aneu al lloc web que vulgueu instal·lar.
  3. A la part superior dreta de la barra d'adreces, feu clic a Instal·la Afegeix.
  4. Seguiu les instruccions en pantalla per instal·lar la PWA.

Consell: algunes aplicacions ofereixen dreceres a funcions. Per trobar una llista de dreceres d'aplicacions en un ordinador Windows, feu clic amb el botó dret a la PWA de la barra d'aplicacions.

Desinstal·lar una PWA

Desinstal·lar una PWA d'un ordinador Windows, Mac o Linux
  1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. Aneu a un lloc web que vulgueu desinstal·lar.
  3. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i després Desinstal·la [nom del lloc web].

Consell: també podeu gestionar les PWA a través de chrome://apps.

Desinstal·lar una PWA d'un dispositiu Chromebook
  1. Al menú d'aplicacions, feu clic amb el botó dret a la icona de les PWA.
  2. Seleccioneu Suprimeix de Chrome...
  3. Per esborrar les dades, trieu Esborra les dades.
    • Important: s'esborraran totes les dades del lloc web corresponent, de manera que haureu d'iniciar la sessió de nou quan torneu a visitar el lloc web.
  4. Seleccioneu Suprimeix.

Recursos relacionats

Si sou desenvolupador, obteniu informació sobre com podeu crear i provar una PWA.