Bruk nettapper

En nettapp er en app som er laget for nettet, og som du kan få tilgang til på alle slags enheter. Du kan bruke nettapper for å få et nettsted til å fungere som en app, og få tilgang til det på datamaskinen eller mobilenheten din via appoversikten eller startskjermen. Enkelte nettapper inkluderer ekstra funksjoner, som mer lagringsplass for å bla gjennom innhold uten nett, varsler, tilgang til filsystemet og ikonmerker.

Tips: Selv om nettapper fungerer uten nett, kan det hende at noen av dem ikke fungerer fullstendig uten internettilkobling.

Installer en nettapp

1. Åpne Chrome Chrome på Android-enheten din.
  2. Gå til nettstedet med nettappen du vil installere.
  3. Til høyre for adressefeltet trykker du på Mer Organiser og så Legg til på startskjermen og så Installer.
  4. Følg veiledningen på skjermen.

Avinstaller en nettapp

1. På Android-enheten trykker du på Innstillingerog såApper og så Se alle appene. .
  2. For å fjerne en nettapp, trykk på ikonet for nettappen.
  3. Trykk på Avinstaller.

Godta eller avvis oppdateringer av appnavn

Du får appoppdateringer fra Google Chrome når appen vil oppdatere navnet under ikonet på skjermen.

Du kan velge om du vil godta oppdateringen eller avinstallere appen.

Viktig: Store endringer, for eksempel at navnet endres slik at appen ligner på en annen app, kan være skadelige endringer fra utviklerens side. Hvis du tror dette kan være tilfellet, bør du avinstallere appen.

• Slik godtar du endringen: Trykk på OK.
  • Slik avinstallerer du appen: Trykk på Avinstaller appenog så Avinstallerog så OK.