Ladda ned en fil

Spara en fil eller en bild på datorn eller enheten genom att ladda ned den. Filen sparas i standardplatsen för nedladdningar.

Ladda ned en fil i Chrome

1. Öppna Chrome Chrome på en iPhone eller iPad.
  2. Öppna sidan där filen du vill ladda ned finns.
  3. Tryck på filen som du vill ladda ned.
  4. Tryck på Öppna i … följt av Spara i Filerföljt av Spara.

Om du inte hittar Öppna i …

1. Tryck på filen som du vill ladda ned.
  2. Tryck på Dela Dela uppe till höger följt av Spara i Filer följt av Spara.

Tips!

• Om du trycker på Skriv ut i stället för Spara i Filer trycker du på Dela Dela uppe till höger. Följ anvisningarna och tryck på Spara.
  • Du kan öppna en fil i en annan app. Filen laddas ned till en tillfällig mapp. Filerna i den tillfälliga mappen raderas när du stänger Chrome-fönstret.
  • Om du vill avbryta en pågående nedladdning trycker du på Avbryt Avbryt.
Spara filer som du inte kan ladda ned

Om meddelandet Det går inte att ladda ned filen visas kan du spara filen i stället.

1. Tryck på Skriv ut fil följt av Skriv ut följt av Dela Dela följt av Spara i Filer.
  2. Välj var du vill spara filen.
  3. Tryck på Spara.
Spara eller kopiera en bild
  1. Öppna Chrome Chrome på en iPhone eller iPad.
  2. Öppna webbplatsen där bilden du vill spara finns.
  3. Tryck länge på bilden.
  4. Spara eller kopiera bilden via menyn som öppnas:
    • Spara: Tryck på Spara bild.
    • Kopiera: Tryck på Kopiera bild.
Hitta nedladdade filer
  1. Öppna Chrome Chrome på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Mer Mer följt av Nedladdningar Ladda ned.
  3. Välj fil genom att trycka länge på filnamnet. Du kan kopiera, dela eller ta bort nedladdningen.