Last ned filer

Du kan lagre filer eller bilder på datamaskinen eller enheten din ved å laste dem ned. Filene blir lagret på standardplasseringen for nedlastinger.

1. Åpne Chrome-appen Chrome på Android-enheten din.
  2. Gå til nettstedet du vil laste ned en fil fra.
  3. Trykk og hold på det du vil laste ned, og trykk på Last ned linken eller Last ned bildet.
    • På noen video- og lydfiler kan du trykke på Last ned .

For å finne alle filene du har lastet ned på enheten, åpne Nedlastinger-appen. Finn ut mer om administrering av nedlastede filer.

For å laste ned en app, finn ut hvordan du finner og laster ned apper på Google Play.

Avbryt en nedlasting eller sett den på pause
  1. Åpne Chrome-appen Chrome på Android-enheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer etterfulgt av Nedlastinger.
    • Sveip opp på adressefeltet hvis det ligger nederst. Trykk på Nedlastinger .
  3. Trykk på Pause Sett på pause eller Avbryt Avbryt ved siden av filen som lastes ned.
Del nedlastede filer
  1. Åpne Chrome-appen Chrome på Android-enheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer etterfulgt av Nedlastinger.
    • Sveip opp på adressefeltet hvis det ligger nederst. Trykk på Nedlastinger .
  3. For å dele en fil, trykk på Mer Mer etterfulgt av Del. For å dele mer enn én fil, trykk og hold på filene du vil dele, og trykk så på Del Del.
Slett nedlastede filer
  1. Åpne Chrome-appen Chrome på Android-enheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer etterfulgt av Nedlastinger.
    • Sveip opp på adressefeltet hvis det ligger nederst. Trykk på Nedlastinger .
  3. For å slette en fil, trykk på Mer Mer etterfulgt av Slett.
    • For å slette mer enn én fil, trykk og hold på filene du vil slette, og trykk så på Slett Slett.
Gi nytt navn til nedlastede filer
  1. Åpne Chrome-appen Chrome på Android-enheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer etterfulgt av Nedlastinger.
    • Sveip opp på adressefeltet hvis det ligger nederst. Trykk på Nedlastinger .
  3. For å gi nytt navn til en fil, trykk på Mer Mer etterfulgt av Gi nytt navn.
  4. Skriv inn det nye filnavnet.