Een bestand downloaden

Als je een bestand of afbeelding wilt opslaan op je computer of apparaat, download je het bestand of de afbeelding. Het bestand wordt opgeslagen op je standaard downloadlocatie.

Een bestand downloaden in Chrome

1. Open Chrome Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Ga naar de pagina met het bestand dat je wilt downloaden.
  3. Selecteer het bestand dat je wilt downloaden.
  4. Tik op Openen in... en dan Opslaan in Bestanden en dan Opslaan.

Als je Openen in… niet kunt vinden

1. Tik op het bestand dat je wilt downloaden.
  2. Tik rechtsboven op Delen Delen en dan Opslaan in Bestanden en dan Opslaan.

Tips:

• Als je op Afdrukken in plaats van Opslaan in Bestanden tikt, tik je rechtsboven op Delen Delen. Volg de aanwijzingen en tik op Opslaan.
  • Je kunt een bestand in een andere app openen. Het bestand wordt dan naar een tijdelijke map gedownload. Als je het Chrome-venster sluit, worden de bestanden verwijderd uit de tijdelijke map.
  • Je kunt op Annuleren Annuleren tikken om een download te annuleren die wordt uitgevoerd.
Bestanden opslaan die je niet kunt downloaden

Als je het bericht 'Kan bestand niet downloaden' ziet, kun je het bestand opslaan.

1. Tik op Bestand afdrukken en dan Afdrukken en dan Delen Delen en dan Opslaan in Bestanden.
  2. Selecteer een locatie om het bestand op te slaan.
  3. Tik op Opslaan.
Een afbeelding opslaan of kopiëren
  1. Open Chrome Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Ga naar de site met de afbeelding die je wilt opslaan.
  3. Tik op de afbeelding en houd deze vast.
  4. Sla de afbeelding op of kopieer deze via het menu dat wordt geopend:
    • Opslaan: Tik op Afbeelding opslaan.
    • Kopiëren: Tik op Afbeelding kopiëren.
Gedownloade bestanden vinden
  1. Open Chrome Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Meer Meer en dan Downloads Downloaden.
  3. Als je een bestand wilt openen, tik je op de naam van het bestand en houd je deze vast. Je kunt de download kopiëren, delen of verwijderen.