Een bestand downloaden

Als u een bestand of afbeelding wilt opslaan op uw computer of apparaat, downloadt u het bestand of de afbeelding. Het bestand wordt opgeslagen op uw standaardlocatie voor downloads.

1. Open de Chrome-app Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Ga naar de webpagina met het bestand dat je wilt downloaden.
  3. Tik op het bestand dat je wilt downloaden.
  4. Tik onderaan op Downloaden.
  5. Tik op Openen in nadat de download is voltooid.
  6. Kies of je het bestand wilt openen in Google Drive of een andere app.

Je kunt op Annuleren Annuleren tikken om een download te annuleren die wordt uitgevoerd.

Een afbeelding opslaan of kopiëren

1. Open de Chrome-app Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Ga naar de webpagina met de afbeelding die je wilt opslaan.
  3. Tik op de afbeelding en houd deze vast.
  4. Je kunt de afbeelding opslaan of kopiëren via het menu dat wordt weergegeven:
    • Opslaan: Tik op Afbeelding opslaan.
    • Kopiëren: Tik op Afbeelding kopiëren.