Baixar un fitxer

Per tal de desar un fitxer o una imatge a l'ordinador o al dispositiu, els heu de baixar. Es desaran a la ubicació de baixada predeterminada.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. Aneu a la pàgina web que contingui el fitxer que vulgueu baixar.
  3. Toqueu el fitxer que vulgueu baixar.
  4. A la part inferior, toqueu Baixa.
  5. Quan acabi la baixada, toqueu Obre a.
  6. Toqueu Obre a Baixades.

Per cancel·lar una baixada que està en curs, toqueu Cancel·la Cancel·la.

Si baixeu un fitxer PDF, és possible que s'obri automàticament a Chrome. Per obrir un fitxer en una altra aplicació, aneu a la part inferior de la pantalla i toqueu Obre a.

Desar o copiar una imatge

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. Aneu a la pàgina web que contingui la imatge que vulgueu desar.
  3. Manteniu-la premuda.
  4. Al menú que apareix, deseu o copieu la imatge:
    • Desar: toqueu Desa la imatge.
    • Copiar: toqueu Copia la imatge.

Cercar els fitxers baixats

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Chrome Chrome.
  2. A la part inferior dreta, toqueu Més Més i després Baixades.
  3. Per accedir a un fitxer, manteniu-ne premut el nom. Podeu copiar, compartir o suprimir la baixada.