Baixar un fitxer

Per tal de desar un fitxer o una imatge a l'ordinador o al dispositiu, els heu de baixar. Es desaran a la ubicació de baixada predeterminada.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. Aneu a la pàgina que contingui el fitxer que vulgueu baixar.
  3. Toqueu el fitxer que vulgueu baixar.
  4. Toqueu Obre a....
    • Si no trobeu l'opció "Obre a..." per veure les opcions de baixada, toqueu Baixa i, a continuació, Obre a....
    • Quan toqueu "Obre a...", el fitxer es baixa automàticament a una carpeta temporal. Quan tanqueu la finestra de Chrome, els fitxers se suprimeixen de la carpeta temporal.
  5. Seleccioneu una ubicació o una aplicació per baixar-los.
Consell: per cancel·lar una baixada que està en curs, toqueu Cancel·la Cancel·la.

Desar o copiar una imatge

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. Aneu a la pàgina que contingui la imatge que vulgueu desar.
  3. Manteniu premuda la imatge.
  4. Al menú que apareix, deseu o copieu la imatge:
    • Desar: toqueu Desa la imatge.
    • Copiar: toqueu Copia la imatge.

Cercar els fitxers baixats

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Chrome Chrome.
  2. A la part inferior dreta, toqueu Més Més i, a continuació, Baixades.
  3. Per accedir a un fitxer, manteniu-ne premut el nom. Podeu copiar, compartir o suprimir la baixada.