Baixar un fitxer

Per tal de desar un fitxer o una imatge a l'ordinador o al dispositiu, els heu de baixar. Es desaran a la ubicació de baixada predeterminada.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. Aneu al lloc web on vulgueu baixar un fitxer.
  3. Manteniu premut l'element que vulgueu baixar i, a continuació, toqueu Baixa l'enllaç o Baixa la imatge.
    • En alguns fitxers de vídeo o d'àudio, toqueu Baixa .

Per veure tots els fitxers que heu baixat al dispositiu, obriu l'aplicació Baixades. Obteniu més informació sobre com podeu gestionar els fitxers baixats.

Obteniu informació sobre com podeu cercar i baixar aplicacions a Google Play.

Posar en pausa o cancel·lar una baixada
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la part superior dreta, toqueu Més Més i després Baixades.
    • Si la barra d'adreces és a la part inferior, llisqueu-hi cap amunt i toqueu Baixades .
  3. Al costat del fitxer que s'està baixant, toqueu Posa en pausa Pausa o Cancel·la Cancel·la.
Compartir fitxers baixats
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la part superior dreta, toqueu Més Més i després Baixades.
    • Si la barra d'adreces és a la part inferior, llisqueu-hi cap amunt i toqueu Baixades .
  3. Per compartir un fitxer, toqueu Més Més i després Comparteix. Per compartir més d'un fitxer, manteniu premuts els fitxers que vulgueu compartir i, a continuació, toqueu Comparteix Comparteix.
Suprimir fitxers baixats
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la part superior dreta, toqueu Més Més i després Baixades.
    • Si la barra d'adreces és a la part inferior, llisqueu-hi cap amunt i toqueu Baixades .
  3. Per suprimir un fitxer, toqueu Més Més i després Suprimeix.
    • Per suprimir més d'un fitxer, manteniu premuts els fitxers que vulgueu suprimir i, a continuació, toqueu Suprimeix Suprimeix.
Canviar el nom dels fitxers baixats
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la part superior dreta, toqueu Més Més i després Baixades.
    • Si la barra d'adreces és a la part inferior, llisqueu-hi cap amunt i toqueu Baixades .
  3. Per canviar el nom d'un fitxer, toqueu Més Més i després Canvia el nom.
  4. Introduïu el nom de fitxer nou.